Verpleegkundig specialist in opleiding – Hof van Sloten

Omschrijving

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw loopbaan? Cordaan zoekt een Verpleegkundig Specialist Algemene Gezondheidszorg (AGZ) in opleiding. Voldoet jij aan onderstaande beschrijving? Pak je kans en meld je aan.

 

De baan en opleiding
Cordaan staat open voor slimme technologie en innovatie. Zeker wanneer dit bijdraagt aan de zelfstandigheid van onze cliënten. Wij zijn opzoek naar de verpleegkundige specialist die hier aan kan bijdrage. Sterker inzetten op kennisontwikkeling en kwaliteitsprojecten om de ouderenzorg te verbeteren. Door onder meer toenemende complexiteit van verpleegkundige zorg heeft Cordaan een grote behoefte aan verpleegkundig specialisten. Jij bent straks degene die met een internationaal erkende titel Master of Science (MSc.) op zak loopt en daar mag je trots op zijn. Je vormt namelijk de toplaag van de verpleegkundige zorg. Zo kan jij taken overnemen van de artsen en eenvoudige medische behandelingen uitvoeren bij onze somatische doelgroep. Je gaat zelfstandig werken op het grensgebied van zorg en behandeling. Jij bent degene die ervan houdt om complexe problematiek in goede banen te leiden en wij bieden jou weer een lerende omgeving die volop in ontwikkeling is.

 

De opleiding wordt gevolgd bij Inholland in Amsterdam. Duur van de opleiding is twee jaar en start in september 2020. Om je goed in te kunnen werken is het voor ons wenselijk om drie maanden voor aanvang van de opleiding op locatie te starten. Je kiest voor aanvang van de opleiding het specialisme waarin je opgeleid wilt worden. Je krijgt een brede medische basis aangeboden en in de praktijk specialiseer je je in het gekozen specialisme. Als verpleegkundig specialist i.o. zal je begeleid worden door een specialist ouderengeneeskunde, die de rol van werkbegeleider/leermeester op zich neemt. De praktijkopleider is Diana Wyatt, werkzaam als verpleegkundig specialist in Cordaan. Lesdagen vinden tweewekelijks plaats op maandag en woensdag. Als verpleegkundig specialist in opleiding heb je een dienstverband van minimaal 32 uur per week, waarbij het werken op de leerwerkplek gericht is op het behalen van de competenties als verpleegkundig specialist.
Binnen de masteropleiding wordt gewerkt met de, van het medische onderwijs afgeleide, CanMeds rollen die vertaald zijn naar drie leerlijnen: Klinisch Vorming, Werkplekleren en Rolontwikkeling en Wetenschappelijke Vorming. Onder begeleiding werk je aan een groeiend niveau van zelfstandigheid en je bouwt voortdurend aan je kennis en expertise.
Je komt in een enthousiast en professioneel multidisciplinair team te werken met specialisten ouderengeneeskunde, praktijkverpleegkundigen, medewerkers medisch secretariaat, psychologen, paramedici en een professioneel zorgteam.

 

Waar ga je werken?
Cordaan biedt in veel locaties Somatische Zorg aan, de huidige functie is vacant in Hof van Sloten. Hof van Sloten bevindt zich in Amsterdam West en is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Binnen Cordaan bestaan echter ruime mogelijkheden om in het gehele adherentiegebied van Cordaan te worden ingezet.

Vereisten

Wie ben jij?
Je hebt relevante werkervaring binnen de V&V sector en kennis van de laatste ontwikkelingen en je houdt ontwikkelingen binnen je vakgebied bij. Je hebt interesse in het mede-vormgeven aan de kwaliteit van de zorg. Naast de zorg voor cliënten is je blik naar buiten gericht en bouw je een goede relatie op met ketenpartners zoals ziekenhuizen en huisartsen. Je bent een teamspeler en je weet collega’s en andere medewerkers te inspireren en enthousiasmeren.

Een ieder die wil deelnemen aan de masteropleiding ANP, en voldoet aan de toelatingseisen, kan zich voor de opleiding aanmelden. De toelatingseisen zijn als volgt geformuleerd:

 • een afgeronde hbo-opleiding verpleegkunde
 • of in-service opgeleide verpleegkundigen A,B,Z (assessment LANCEA verplicht)
 • ingeschreven staan in het BIG-register als verpleegkundige
 • minimaal twee jaar relevante werkervaring in de zorg, sector V&V
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar als verpleegkundig specialist in opleiding
 • beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat krijg je van ons?
Wij bieden een boeiende positie bij een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een aanstelling gedurende de opleiding voor de duur van twee jaar met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 55 min. €2.533,- en max. €4.91,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Een goede pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Wij ontvangen graag een motivatie en een CV. Heb je een vraag over de vacature neem dan contact op met Jaap Kamphuis Manager Behandelzaken via T 06-52717479 en/ of Diana Wyatt, verpleegkundig specialist. T 06-50745026

 

De sluitingsdatum voor deze vacature is 19 december 2019.