Omschrijving

Kom je ons helpen meebouwen aan een nurse led hospital? Dan ben jij de verpleegkundig specialist die we zoeken voor de Wijkkliniek in Eben Haëzer in Amsterdam Zuidoost. 

Wat krijg je van ons?

Werken in de Wijkkliniek betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling en ontplooiing worden gestimuleerd.

  • We bieden je een jaarcontract (28 tot 36 uur per week) met uitzicht op verlenging;
  • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT, min. €3.292,- en max. €5.752,21,- bruto per maand o.b.v. 36u;
  • Een goede pensioenregeling;
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
  • Scholingsmogelijkheden;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
De verpleegkundig specialist die wij zoeken is een HBO-opgeleide BIG-geregistreerde verpleegkundige die tevens de Master Advanced Nursing Practice heeft voltooid. Je hebt een uitgebreide expertise op het gebied van acute (ouderen)zorg en hebt affiniteit met kwetsbare ouderen. Je bent proactief ingesteld en vasthoudend om te zorgen dat de patiënt centraal staat. Je werkt graag samen met andere disciplines en wil een positieve bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van de Wijkkliniek. Houdt er rekening mee dat je in 1x in de 6 weken een weekenddienst draait.

Vereisten

Waar ga je werken?
Sinds juni 2018 is de eerste Wijkkliniek voor Acute ouderenzorg van Nederland open. De Wijkkliniek is een samenwerking tussen het AMC en Cordaan en bevindt zich in de vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuidoost. In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan kwetsbare ouderen die opgenomen worden met acute problemen zoals ontregelde diabetes, hartfalen, infecties, elektrolytstoornissen en COPD. In combinatie met co-morbiditeit gaat dit meestal gepaard met functionele achteruitgang en/of cognitieve beperkingen en polyfarmacie. Herstel functionaliteit en terugkeer naar huis zijn belangrijke doelen van de behandeling. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg.
Benieuwd hoe de Wijkkliniek eruit ziet? Bekijk alvast de virtuele rondleiding! https://www.youtube.com/watch?v=A2ZN-bppx9Y

Wat ga je doen?

Als verpleegkundig specialist werk je vanuit de vier geriatrische assen toe naar herstel vanuit de acute ziekteperiode waarbij behoud van functionaliteit bij onze kwetsbare ouderen voorop staat. Hierdoor krijgt de patiënt complete zorg en niet alleen orgaan specialistische zorg. Je bent hierin (zelfstandig) regiebehandelaar in nauwe samenwerking met de klinisch geriaters. Je zet je expertise in wanneer afdelingsverpleegkundigen advies vragen over complexe zorgsituaties bij kwetsbare ouderen en coacht de verpleegkundigen. Als verpleegkundig specialist in de Wijkkliniek zal je ook in de weekenden worden ingezet om samen met de verpleegkundige de dagelijkse visite ronde te doen.

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Frits Stricker (Manager Wijkkliniek) via fstricker@cordaan.nl. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature