Omschrijving

"In de zorg is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag." Ben jij verpleegkundige en lijkt het je leuk om transmuraal (zowel in de thuiszorg als in ons woon- en zorgcentrum) te werken in Huizen? Dan horen wij graag van je.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (20-32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 minimaal € 2.492 en maximaal 3.362 bruto o.b.v. 36 uur per week
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?

Sta jij met een been intramuraal en het andere extramuraal? Dan is de rol van verpleegkundige in deze setting ongetwijfeld interessant voor jou! Wij leveren thuiszorg bij cliënten die op onze locatie zelfstandig wonen. In de toekomst zal dit uitgebreid worden naar totaal pakket thuis, zorg op basis van een WLZ-indicatie.

Doordat de medische zorg integraal gegeven gaat worden ligt er een belangrijke taak bij de verpleging om de juiste triage te doen,. In het weekend wordt er geschakeld met de HAP. In de Marke - De Meenthoek wonen cliënten die “verzorgingshuiszorg' als “verpleeghuiszorg” nodig hebben. De huisarts blijft de hoofdbehandelaar.

Deze unieke functie vraagt naast vaardigheden als verpleegtechnische handelingen, klinisch redeneren en uitvoeren van triage ook vooral coachingsvaardigheden om de verzorgenden te leren goede triage te doen en de juiste hulpvraag op de juiste manier op de juiste plek te leggen. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent het gewend om flexibele diensten te draaien (start vanaf 07.00 uur, avonddienst tot 23.00 uur);
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk;
 • Je wilt een bijdrage leveren aan een toekomstbestendige ouderenzorg;
 • Snel kunnen schakelen en de ‘helikopter view’ kunnen behouden.


Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Enthousiast?
Enthousiast? Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Trudy van Woudenberg, teammanager, twoudenberg@cordaan.nl of 06 0643489149.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature