Omschrijving

Ben jij een enthousiaste hbo-verpleegkundige op zoek naar een uitdagende baan van 16-32 uur per week? Kom dan werken bij onze ouderenzorg locatie, De Marke de Meenthoek in Huizen! Bij Cordaan zorgen we ervoor dat jij tot bloei komt, met mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling volgens jouw eigen groeipad. We houden je scherp met opleidingen en trainingen, ongeacht welk werkveld in de zorg jouw hart ook verlangt. Cordaan biedt het allemaal!

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 24- 36 per week met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT FWG 50 (min. € 2.950,- en max. € 4.061,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband van 36 uur);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Veel mogelijkheden om je professioneel en persoonlijk te ontwikkelen;
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega.
 • Flexibele werktijden en ook mogelijkheid om af en toe vanuit huis te werken


Wat ga je doen?

Als hbo-verpleegkundige ben je de spin in het web op onze locatie. Je bent namelijk én kwaliteitsverpleegkundige én je bent onderdeel van het thuiszorgteam en verantwoordelijk voor de zorg van cliënten in 45 aanleunwoningen. Een dubbel uitdagende baan dus!

De hbo-verpleegkundige indiceert, organiseert en evalueert de zorg aan de hand van het verpleegkundig proces. Samen met de teammanager werk je aan continue ontwikkeling van de kwaliteit van zorg binnen het team. Waar nodig loop je mee met de collega's van het team om vakinhoudelijke kennis over te dragen. De kwaliteitsverpleegkundige richt zich op het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Je houdt je in deze rol bezig met de beoordeling en verbetering van processen. Samen met een collega kwaliteitsverpleegkundige ben je medeverantwoordelijk voor het monitoren en rapporteren van zorg gerelateerde resultaten, het uitvoeren van audits en het ontwikkelen van verbeterplannen. Door samen te werken met patiënten, familieleden en zorgverleners help je, als kwaliteitsverpleegkundige, om de ervaring van de patiënt te verbeteren en de kwaliteit van zorg te optimaliseren.


Als HBO –verpleegkundige in deze leuke functie maak je onderdeel uit van het managementteam en ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de zorg die op de locatie wordt geboden aan zowel intra- als extramurale bewoners.


Daarnaast heb je onderstaande werkzaamheden:

 • Je coacht, begeleidt en enthousiasmeert zorgmedewerkers, leerlingen en stagiaires tijdens hun werk;
 • Je werkt mee in het zorgproces (verdeling coaching en meewerken ongeveer 70/30 procent);
 • Je geeft voorlichting over ziektebeelden;
 • Je werkt en denkt mee over het verbeteren van het kwaliteitsbeleid;
 • Je adviezen zijn gebaseerd op evidence based practice;
 • Je speelt een grote rol bij het creëren van een positief leerklimaat, waarin incidenten worden gedeeld en gebruikt om de zorg te verbeteren;
 • Je hebt een actieve rol in het stimuleren van multidisciplinair samenwerken op onze somatische, psychogeriatrische afdeling en onze unieke afdeling visueel.

Wil je graag op een locatie werken, in de thuiszorg en houd je van afwisseling? Je wensen en mogelijkheden bespreken we graag met je!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent HBO-gediplomeerd en BIG-geregistreerd verpleegkundige;
 • Je hebt minimaal één jaar ervaring;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep langdurige zorg en intervenieert op welzijnsvragen.

Waar ga je werken?

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van intramurale zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis door ons thuiszorgteam. In het najaar starten we ook met volledig pakket thuis waardoor we nog beter in kunnen spelen op de wensen van onze zelfstandige cliënten


Enthousiast?

Je bent welkom voor een informele kennismaking op de locatie. Kom gerust eens langs voor een kop koffie zodat we je rond kunnen leiden en je de sfeer kunt proeven. Je mag ook direct online solliciteren! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. De sluitingsdatum voor deze vacature is 14 september 2023.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature