Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg op een PG of Somatische afdeling in een intramurale setting? Cordaan zoekt gediplomeerde verpleegkundigen (niveau 4 of 5) met hart voor de ouderenzorg. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken! 

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een hecht team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Bij Cordaan laten we onze medewerkers namelijk graag tot bloei komen. Daarnaast krijg je;

  • Een contract van minimaal 20-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT; FWG 45 min. € 2.422,- en max. €3.471,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4/5) en je bent BIG geregistreerd;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
  • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
  • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk; je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van de zorg en het beleid binnen jouw locatie. 


Waar ga je werken?
Op één van onderstaande locaties in Amsterdam:

Noord

De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.


West

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Nieuw Vredenburgh
Aan de rand van het Rembrandtpark, in een levendige, kleurrijke buurt staat woonzorgcentrum Nieuw Vredenburgh. Nieuw Vredenburgh heeft 1-kamerappartementen voor ouderen, en een speciale afdeling voor ouderen met een verstandelijke beperking. Er is ook een ruimte voor dagbesteding voor ouderen met een verstandelijke beperking.

Oost

Berkenstede
Berkenstede gelegen in Diemen is op zoek naar een verpleegkundige met affiniteit voor de psychogeriatrie. Het is een dynamisch afdeling met 36 bewoners. Je komt te werken binnen een hecht team waarbij kwaliteit leveren centraal staat. Berkenstede zoekt verpleegkundigen die collega’s stimuleren en motiveren om kwaliteit van de zorg te waarborgen. Dat betekent dat je ook medewerkers begeleidt en coacht op de inhoud van hun werkzaamheden. Op de afdeling zijn leerlingen en studenten werkzaam in het kader van hun opleiding. Jij begeleidt deze medewerkers zodat zij een leerzaam traject doorlopen. Als verpleegkundig kun je je aanmelden om ook (laag frequent) MVT diensten in het huis te draaien. Ervaring in triage is dan gewenst.


Zuid
Beth Shalom
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert, waar aandacht is voor de Joodse identiteit. De gemotiveerde teams geven onze bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.
Voor deze locatie zoeken wij jou als je de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

De Buitenhof

De Buitenhof is een groot en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! De zorglocatie is goed bereikbaar met elke vorm van vervoer en ligt naast het Amstelpark.
We zijn op zoek naar een verpleegkundige voor de PG afdeling die beschikbaar is voor 16-32 uur per week. Je kunt zowel dag-, avond- als nachtdiensten draaien. De afdeling bestaat uit een nieuw team en kenmerkt zich door de laagdrempeligheid, gelijkwaardigheid en de fijne sfeer, waarin met plezier met elkaar gewerkt wordt. Je krijgt hier de kans verder te bouwen aan het nieuwe team, de PG zorg naar een hoger level te brengen en je door te ontwikkelen als zorgprofessional.

Enthousiast?

En herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou. Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Heb je vragen? Bel of app een van onze recruiters:
Zuid: Esther Elfering via eelfering@cordaan.nl of 06-11714526
Oost/Zuidoost/Noord/West: Chantal Vingerling via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature