Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg op een somatische afdeling in een intramurale setting? Woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek in Huizen zoekt een gediplomeerde verpleegkundige (niveau 4) met hart voor de ouderenzorg. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een hecht team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu ben je Verpleegkundige niveau 4 en straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan! Naast scholingsmogelijkheden bieden we je:

 • Een jaar contract van minimaal 24 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT; FWG 45 min. € 2.422,- en max. €3.471,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Reiskostenvergoeding conform CAO VVT.
 • Draag jij een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto!;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed fietsreparaties. Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan;
 • Als je bij ons op locatie komt werken is er elke dag soep bij de lunch!
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk; je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van de zorg en het beleid binnen jouw locatie.

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

De afdeling somatiek heeft 36 cliënten met verschillende zorgzwaarte. Het team bestaat uit zorgmedewerkers van verschillende functieniveaus (gastvrouwen, verzorgende IG en een verpleegkundige) en bij hen staat kwaliteit van zorg voorop. De zorg die wordt geleverd kenmerkt zich door een grote betrokkenheid bij de cliënten hetgeen zich terug vertaalt in een hoge cliëntenwaardering.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou. Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Trudy van Woudenberg (teammanager somatiek) via 06-43489149.

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen.

Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature