Verpleegkundige ANW - VGZ

Omschrijving

Omschrijving

In het kader van triage en verpleegkundig handelen richt Cordaan een nieuw team op met verpleegkundigen voor ANW-werktijden (Avond-, Nacht- en Weekenddiensten) binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Dit komt voor jou als verpleegkundige perfect uit, want jij krijgt energie van deze werktijden en vindt het prettig om op deze tijden te werken. Naast een uitdagende plek in dit nieuwe team zal jij in het verlengde van de praktijkverpleegkundigen van de medische dienst VGZ komen te werken. Jij zal toetsingsfunctionaris worden en hebt dan direct de mogelijkheid om personeel te toetsen als zij de e-learning of scholing hebben gevolgd en behaald. Daarnaast heeft Cordaan nog veel meer te bieden: Zo is er een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie en is er tijdens jouw werktijden een auto tot jouw beschikking.


Wil jij bijdragen aan een prettig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking door de juiste zorg te verlenen? Solliciteer dan direct!


Jouw plek binnen Cordaan

Jouw plek als verpleegkundige binnen de VGZ is heel divers en afhankelijk van de zorgvraag die op dat moment van toepassing is. De locaties waar jij als verpleegkundige aan het werk zal zijn is heel divers. De cliënten zullen van jong tot oud zijn, LVB (Licht Verstandelijk beperkt), MVB (Matig Verstandelijk Beperkt) tot MCG (Meervoudig Complex Gehandicapt), cliënten met beperkte medische problemen tot cliënten met hoog complexe medische zorg. In jouw werk zal je zowel op de grote locaties als de kleine locaties van Cordaan komen.


Vereisten

Wie ben jij!

  • Jij bent in het bezit van een verpleegkundige opleiding (Verpleegkundige niveau 4 of HBO-V).
  • Jij bent beschikbaar in de avonden, nachten en weekenden.
  • Jij hebt een hart voor de verstandelijk gehandicaptenzorg en bij voorkeur werkervaring binnen deze sector.
  • Jij toont inlevingsvermogen en hebt respect voor de bewoners.
  • Jij beschikt over een rijbewijs.
  • Je bent een BIG geregistreerd. 

Wat bieden wij jou!

  • Wij bieden jou een prettige werkomgeving, waarbij jij samenwerkt met praktijkverpleegkundigen, AVG’s, huisartsen, secretaresses, paramedische collega’s en gedragsdeskundigen.
  • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris in schaal FGW 50 volgens de CAO gehandicaptenzorg.
  • Cordaan kent verder prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast geworden?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij uw CV een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Wanda vd Molen of Idsert van Elburg, verpleegkundigen AWN-team (06-51294182 alleen bereikbaar tussen 16:00-8:00 uur) of Inge Piels, praktijkverpleegkundige tel. 020-6306114.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.