Verpleegkundige avond/nacht - locatie Berkenstede

Omschrijving

Voor onze locatie Berkenstede zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige die in de avonden en nachten wilt werken. Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige voor de avond- en nachtdiensten val je onder het WAN team, weekend/avond/nacht en ben je eindverantwoordelijk voor diverse afdelingen en heb je de regie over de zorg voor heel het huis.
Je geeft tijdens je dienst leiding aan het verplegend en verzorgend personeel en werkt mee op de afdelingen. Je bent een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten en houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. Vanuit jouw verpleegkundige expertise begeleid en ondersteun je ook de twee ELV afdelingen, te weten: somatiek en cognitief. De ELV cognitief betreft een nieuw geopende afdeling binnen Cordaan die kortdurende opnames voor mensen met een cognitief probleem biedt.

Bij Cordaan streven wij ernaar om de cliënten van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als verpleegkundige draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.


Waar ga je werken?
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het gebouw bestaat uit vier woontorens, waar verschillende soorten zorg worden verleend, met elkaar verbonden door 'de straat', het centrale gedeelte. In 'de straat' bevinden zicht een GrandCafé, een winkel, kapsalon, fitnessruimte en andere voorzieningen. Als avond/nacht verpleegkundige zorg jij dat de kwaliteit van zorg op jouw verschillende afdelingen hoog blijft.

Vereisten

Wie ben jij?
Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden: prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Dat je goed tegen afleiding kan en overzicht kan bewaken gedurende je avond- en nachtshift.

 • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4)
 • Je hebt een BHV diploma of bent bereid deze als nog te halen
 • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren
 • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief   


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract
 • Salaris conform CAO VVT, min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering van 7,4 % van het bruto jaarsalaris 
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding
 • Fietsenplan


Enthousiast?
Solliciteer dan direct online! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Emilie Engel (recruiter) 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Ger Rennen (locatiemanager) 06-11377003.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.