Verpleegkundige / Begeleider GGZ Meerzorg

Omschrijving

Voor onze locatie d'oude Raai (tijdelijk gehuisvest in de Riekerhof) afdeling GGZ Meerzorg, zijn wij op zoek naar een verpleegkundige! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging, lees dan snel verder!


Wat ga jij doen?

Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Ook tegenover familieleden en andere betrokkenen toon jij je inlevingsvermogen en deskundigheid. Bij Cordaan streven wij naar een goed leven voor de cliënt. Vanuit jouw functie draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van de zelfstandigheid van de bewoner je uitgangspunt is. Je werkt samen met de cliënt aan diens herstelproces met als doel een zo prettig en zelfstandig mogelijk leven te creëren.


Waar ga je werken?
Je komt het eerste 1,5 jaar te werken in Amsterdam Nieuw West op de locatie Riekerhof. Je werkt op een GGZ-meerzorg afdeling met cliënten met somatische, psychiatrische en verslavingsproblematiek. In 2021 verhuist iedereen naar een grondig vernieuwde locatie in de Pijp genaamd op De Nieuwe Raai.

Vereisten

Wie ben jij?

Je bent bij voorkeur in het bezit van een relevant diploma op HBO-niveau (HBO-V), waarbij ervaring in de psychiatrie een pré is. Ook kandidaten met een MBO-niveau 4 en ruime ervaring in de psychiatrie kunnen reageren. Je hebt affiniteit met somatische en psychiatrische problematiek en weet deze vanuit jouw expertise te verbinden. Je bent bereid in wisseldiensten te werken, op de dag-, avond- en in de weekenden.

Je bent verantwoordelijk voor een eigen caseload vanuit je rol als PB/EVV’er. Je ben de regiehouder van het gehele zorgproces. Je draagt verantwoordelijkheid voor het opstellen, evalueren en bijstellen van het persoonlijk plan in samenspraak met de bewoner en het netwerk en beschikt over goede computervaardigheden. Je signaleert verbeterpunten binnen het team, denkt mee over oplossingen en vervult hierin een proactieve rol. Je vindt het leuk om deel te nemen aan werkgroepen, zowel in het team als Cordaan-breed. Je staat stevig in je schoenen, kunt autonoom beslissingen nemen, kunt feedback geven en ontvangen en bent proactief in je handelen. Verder ben je veerkrachtig en bezit je uitstekende communicatieve vaardigheden. Je bent goed in staat om zelfstandig te werken maar werkt ook graag in teamverband. Je bent bekend met de herstel ondersteunende visie en je hebt een werkstijl die ondersteunend is in de herstelbenadering. Je durft initiatief te nemen en weet het team te enthousiasmeren.

Daarnaast ben je vriendelijk, heb je een positieve werkhouding en werk je graag in teamverband. Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners.

 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een leuke positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

· Een jaarcontract voor max. 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband

· Salaris conform CAO GGZ of VVT:

o Verpleegkundige N4 FWG 40

o Verpleegkundige HBO FWG 45

· Een goede pensioenregeling

· Eindejaarsuitkering van 7,4% van je bruto jaarsalaris

· Scholingsmogelijkheden

· Reiskostenvergoeding

· Fietsenplan


Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij je cv een uitgebreide motivatie. Heb je nog vragen? Bel of app dan Marieke Hordijk (recruiter) naar 06-28356372 of of mail naar mhordijk@cordaan.nl 


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.