Omschrijving

Ben jij een doortastende, gemotiveerde verpleegkundige met een talent voor signaleren en observeren? Kun jij zien wat de bewoner nodig heeft behalve de dagelijkse zorg? De verpleegkundige die even mee danst als je hoort dat een bewoner muziek aan heeft staan? Maar ook de professional die het leuk vindt om leerlingen te begeleiden en er uitdaging in ziet om met mede collega’s de kwaliteit van zorg naar een hoger niveau te tillen? Dan is Beth Shalom, een locatie van Cordaan, opzoek naar jou! Je kunt zowel fulltime als parttime weken op onze somatische of psychogeriatrische afdeling.

Wat krijg je van ons?

Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende (leer)omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. We bieden je een baan binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener van Amsterdam te worden. Daarnaast krijg je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 50 (min.€2631.63,-max. €3818.87,- bruto per maand obv 36 uur);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarde volgens CAO VVT ( o.a. Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris; reiskosten vergoeding en een goede pensioenregeling);
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoedt tot €80,- per jaar jouw fietsreparaties;
 • Bij Cordaan blijf je leren en ontwikkelen voor de cliënt, voor jezelf en voor onze toekomst. Daarvoor bieden wij diverse scholings- en ontwikkelmogelijkheden aan.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, deskundige mbo of hbo verpleegkundige die stevig in haar/zijn schoenen staat en die toe is aan een volgende stap in zijn/haar carrière. Je vindt het leuk om de rol van verpleegkundige stevig neer te zetten in het team en gaat er 100% voor. Je levert vanuit jouw functie een bijdrage aan de dagelijkse cliëntgebonden zorg en begeleiding en de verbetering hiervan. Verder:  

 •  Beschik je over een opleiding tot verpleegkundige (niveau 4 mbo of niveau 5, hbo) en heb je ruime werkervaring als verpleegkundige;
 • Ben je in staat jezelf uit te dagen en actief mee te denken over het beleid binnen de afdeling en de locatie en om werkprocessen op de afdeling te coördineren en te optimaliseren;
 • Ben je ondernemend en in staat draagvlak te creëren voor nieuwe ontwikkelingen;
 • Hou je ervan om samen te werken met collega’s, cliënten en hun naasten;
 • Staat kwaliteit en bij jou hoog in het vaandel en vind je het leuk en belangrijk om leerlingen en stagiaires te begeleiden tijdens hun opleiding;
 • Ben je het zonnetje in huis, de verpleegkundige die tijd neemt voor een praatje tussendoor en de medewerker die een grote bijdrage levert aan het werkplezier van jezelf en je collega’s;
 • Ben je iemand die zijn werk een extra dimensie geeft door je te verdiepen in de Joodse gebruiken en cultuur en deze mee te beleven met de bewoners.

Waar ga je werken?
Warmte, veiligheid en geborgenheid is waar Beth Shalom voor staat. Dit proberen we samen met alle medewerkers met plezier vorm te geven. De joodse identiteit is goed zichtbaar bij ons op de locatie. Aan sjabbat en de Joodse feestdagen wordt uitgebreid aandacht besteed. Gelukkig maar! Want die dagen gaan meestal gepaard met veel gezelligheid en lekker eten! Beth Shalom heeft een koosjere keuken waarin elke dag verse maaltijden volgens de joodse voedingsvoorschriften worden bereid. Het is een aanvulling op je functie als Verpleegkundige om deel van dit bijzondere zorgcentrum uit te mogen maken. Bij Beth Shalom zijn wij altijd opzoek naar medewerkers die het interessant vinden om de uitdaging aan te gaan. Samen te kijken naar wat er en anders en beter kan, als team, in de dagelijkse zorg maar ook persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Daarom zetten we daar stevig op in. Bij Beth Shalom is het merendeel van de bewoners van Joodse komaf maar er wonen ook veel mensen met een andere levensbeschouwelijke overtuiging. Cliënten wonen verspreid over 4 etages. Drie etages worden bewoond door mensen met psychogeriatrische problemen. Hiervan zijn er twee open afdelingen en één gesloten. De bovenste etage wordt bewoond door mensen met somatische aandoeningen. Binnen de muren van het woonzorgcentrum is er een ruimte voor dagactiviteiten voor mensen uit de buurt en is er ook een afdeling van het Sinai-centrum gevestigd.

Enthousiast?
Dat snappen wij! Kom in beweging en solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Mocht je deze niet ontvangen hebben, check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak. Vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Marion Hoitink (Locatiemanager Beth Shalom). Voor vragen over het sollicitatieproces kun je terecht bij Esther Elfering (recruiter) via 0611714526 of eelfering@cordaan.nl.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature