Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg in een intramurale setting? De Marke De Meenthoek in Huizen zoekt een gediplomeerde verpleegkundige met hart voor de ouderenzorg. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!
 

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Uren in overleg, vanaf 4 uur tot 8 uurs diensten;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent het gewend om flexibele diensten te draaien. Gaat je voorkeur uit naar kortere diensten (vanaf 4 uur)? Ook daar staan we open voor;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

De strijd tegen het coronavirus heeft ook bij ons grote invloed op het leven en werken. Hoeveel moeilijke momenten deze crisis ook met zich meebrengt, er ontstaan aan de andere kant ook heel mooie initiatieven. Midden in de coronacrisis is het De Marke - De Meenthoek gelukt om naasten ondanks alle restricties de kans te geven even heel dicht bij elkaar te komen. Dit gebeurt in een aangepaste container, een bijzondere plek waar bewoners en familie elkaar kunnen ontmoeten. Benieuwd naar het krantenartikel? Klik op de link: Een warm weerzien in de container

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Lidy Onink (locatiemanager) via 06-48430319.


Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de mogelijkheden met elkaar.

Sollicitatieprocedure

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature