Verpleegkundige - Gehandicaptenzorg

Omschrijving

Op locatie Nieuw Sloten (Nieuw-West, gemeente Amsterdam) start binnenkort een compleet nieuw zorg team. Wij zijn op zoek naar meerdere een persoonlijk begeleiders & Verpleegkundige die graag meebouwen en -denken aan een nieuwe MVB afdeling. Wordt dit jouw kans jezelf opnieuw op de kaart te zetten in de gehandicaptenzorg?

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Als hbo Verpleegkundige: salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45 (min. €2.016,- en max. €3.084,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Ben je mbo verpleegkundige? Dan wordt je ingeschaald in FWG 40 (min. €1.898,- en max. €2.807,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.) Bij goed functioneren stroom je door naar schaal 45.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Wij stimuleren onderwijs en persoonlijke groei.
  Zo is er bij Cordaan alle mogelijkheid om verder te groeien of om een overstap te maken naar bijvoorbeeld de ouderenzorg.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een gediplomeerd mbo 4 of hbo verpleegkundige.
 • Ervaring in de VGZ, of met MVB en ouderen is mooi meegenomen.
 • Je draagt graag je steentje bij aan het opbouwen van een nieuw team en je vindt het ook leuk om hier initiatief in te nemen.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van.
 • Je ziet jezelf in de rol van coach
 • Je bent parttime beschikbaar voor 24-28 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, slaapdiensten).

Waar ga je werken?
Nieuw Sloten ligt in Slotermeer (Nieuw-West, gemeente Amsterdam) en is een woonlocatie voor verblijf met behandeling. Hier wonen ouderen met een verstandelijke beperking. Er wordt op deze locatie ook dagbesteding gegeven. Op de nieuwe afdeling komen 5 cliënten te wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Deze bewoners leven iets zelfstandiger dan de andere cliënten op de locatie, maar ook hier is er sprake van duale problematiek, autisme of psychische stoornissen. Er is sprake van zorgzwaarte ZZP 6-7. Naast de uitvoerende ADL werkzaamheden, is het begeleiden van de interactie tussen cliënten een belangrijk onderdeel van het werk. 

Als Verpleegkundige (mbo 4 of hbo diploma Verpleegkunde), heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts.

Enthousiast?   
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou. Meer informatie? Neem contact op met:

- Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372 
- Michelle van Hien (persoonlijk begeleider) via T. 06 1178 1609

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare bewoners, cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit heeft ook invloed op onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature