Omschrijving

Ben jij verpleegkundige met een Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) specialisatie of wil je je graag verdiepen in de GRZ? Dan is dit een uitstekende kans. De GRZ in Amsterdam zoekt flexibele aanpakkers die wel van een uitdaging voor de cliënt houden! 


Kom werken op moderne afdelingen speciaal ingericht voor revalidatie na een ziekenhuisopname. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties. Om de revalidatie te bespoedigen zal er in de toekomst nog meer gebruik worden gemaakt van innovatieve tools. Denk bijvoorbeeld aan bewegingssensoren in huis, heupairbags of specifieke beweegprogramma’s, daarom zet de GRZ ook stevig in op onderzoek en innovatie. Ook bieden wij ambitieuze kandidaten een mooie gelegenheid om je verder te ontwikkelen. Een breed scala aan opleidingen en trainingen zoals het GRZ-leertraject. Een uitgelezen kans om je in negen maanden verder te ontwikkelen als verpleegkundige binnen de GRZ.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. € 2.422,- en max. €3.471,- bruto per maand o.b.v. 36u.;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
 • Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan kijken wij graag met je mee naar de ontwikkelmogelijkheden binnen Cordaan!;
 • Toch liever werken met een andere doelgroep? Onze recruiters denken graag met je mee hoe je deze switch kan maken;
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening!;
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor jouw fiets; Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan om voordelig een nieuwe fiets te kopen;
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!


Wat ga je doen?
Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt met de cliënt aan een veilige terugkeer naar huis. Als verpleegkundige werk je in een gelijkwaardig multidisciplinair team en creëer je samen een revalidatieklimaat. Hierin help je cliënten regie te voeren over hun eigen revalidatie. Met je team stimuleer je de cliënt in zelfredzaamheid en een snelle terugkeer naar de thuissituatie. Als verpleegkundige ben je voor de cliënt naast de behandelaren de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen.
Menig ziekenhuisbed in Amsterdam blijft te lang bezet doordat ouderen nergens heen kunnen. Tijdelijk verblijf is daarmee dé onmisbare verbinding in de keten van ouderenzorg. De GRZ is de connectie tussen ziekenhuis en thuis. We streven ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan door – naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling – ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling en innovatie. 

Vereisten

Wie ben je?
Verpleegkundigen die kennis van zorg en revalidatie kunnen combineren zijn zeer welkom bij Cordaan.

 • Je bent in bezit van een diploma verpleegkundige (niveau 4 of 5);
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en bent bereid het GRZ-leertraject te volgen (indien nodig);
 • Je hebt een positieve instelling en draagt bij aan een goede sfeer;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Waar ga je werken?
Het expertisecentrum laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op het uitdagen en op een zo goed mogelijk herstel van de cliënt. Er wordt hier een écht revalidatieklimaat aangeboden. Dat betekent dat wij hier voornamelijk met de handen op de rug werken en cliënten zoveel mogelijk zélf laten doen. Op de volgende GRZ locaties zijn verpleegkundige van harte welkom:


West
Hof van Sloten
Hof van Sloten bevindt zich in Amsterdam West en is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie.
In het najaar van 2019 is het aantal bedden in Hof van Sloten uitgebreid met 25 plaatsen door de reeds in gebruik genomen F-vleugel. En het resultaat mag er zijn, brede gangen, strak gelegde vloeren, ruime en lichte eenpersoonskamers met eigen sanitair, moderne oefenruimtes en kantoren. Met de nieuwe F-vleugel voegen we echt iets toe aan de stad Amsterdam. Buiten is er zelfs een revalidatietuin aangelegd, waar met verschillende ondergronden de buitenwereld wordt nagebootst. In Hof van Sloten draait alles om het bespoedigen van de terugkeer naar huis. En we begeleiden de cliënt verder in de thuissituatie tot zijn revalidatiedoelen zijn bereikt.

Noord
De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Amsterdam Noord. Binnen dit huis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychogeriatrie (PG) en somatiek. Er zijn 34 GRZ/ELV plaatsen op de 1e etage. 


Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie en over de GRZ locaties kun je contact opnemen met de volgende managers:

Hof van Sloten: Nelleke Joseph-Kruyswijk via 06-38313366 of Henny Otto via 06-53518451

De Die: Henny Otto via 06-53518451


Sollicitatievoorwaarden

https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature