Omschrijving

Denk je graag mee aan hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen? Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan de beste uitkomsten, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie? Dan ben jij de mbo of hbo verpleegkundige die we zoeken!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

 • We bieden je een jaarcontract (16-36 uur per week) met uitzicht op verlenging;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT:
 • Mbo verpleegkundige in FWG 45 min €3097 en max. €3754 bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.
 • Hbo verpleegkundige in FWG 50 min. €3177 en max. €4264 bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. Bij Cordaan streven wij ernaar om de cliënten van onze huizen zo veel mogelijk het leven te laten leiden dat ze gewend zijn. Als verpleegkundige draag je hieraan bij door rekening te houden met de individuele wensen van de cliënt, waarbij het behouden van zelfstandigheid je uitgangspunt is.

De zorgvraag van onze cliënten is hoog complex. Daarnaast is er vaak sprake van functionele beperkingen, zoals ADL-afhankelijkheid. Ook zijn onze patiënten regelmatig bekend met psychische problematiek en beperkingen in het sociale netwerk. Dit maakt de zorg voor onze patiënten divers, complex en uitdagend. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van revalidatie in de ouderenzorg.

Vereisten

Wie ben jij? 
Je bent mbo of hbo gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Minimaal één jaar ervaring en/of ziekenhuis ervaring is een pre. Verder: 

 • Je bent flexibel beschikbaar en kunt alle diensten werken: dag, avond en nacht; 
 • Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele patiënten; 
 • Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg; 
 • Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen; 
 • Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg; 
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg. 

Waar ga je werken? 

 Je maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Wij zoeken voor twee locaties waar we kortdurende zorg (ELV/GRZ) bieden, een verpleegkundige: 

Enthousiast? 

Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Vragen? Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.  

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature