Omschrijving

Gaan jouw handen jeuken van het idee om mee te helpen  op een nieuwe ELV/GRZ afdeling in het OLVG west? Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan de beste uitkomsten, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie? Dan ben jij de verzorgende IG die wij zoeken!


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 - 32 uur per week of in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 40 (min €2.695,- en max. €3.503,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.
Wat ga je doen?
Als verzorgende IG bied je multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan kwetsbare ouderen na hun acute opname in het ziekenhuis. Je werkt intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van verpleegkundige, verpleegkundig specialisten, artsen en paramedici. Als verzorgende IG ben je voor de cliënt de verlengde schakel voor het bereiken van zijn/haar revalidatiedoelen. Jouw reguliere taken van een verzorgende combineer je met taken die specifiek zijn voor de GRZ.

De zorgvraag van onze cliënten is hoog complex. Daarnaast is er vaak sprake van functionele beperkingen, zoals ADL-afhankelijkheid. Ook zijn onze cliënten regelmatig bekend met psychische problematiek en beperkingen in het sociale netwerk. Dit maakt de zorg voor onze cliënten divers, complex en uitdagend. Cliënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van revalidatie in de ouderenzorg.

Vereisten

Wie ben je?

Een verzorgende IG die kennis van zorg en revalidatie kan combineren is zeer welkom bij Cordaan.
 • Je bent in bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je bent flexibel beschikbaar, zowel voor de dag-; avond- en nachtdiensten;
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Waar ga je werken? 

OLVG West:  Het domein Specialistische Zorg voor Ouderen (SZO) levert ELV en GRZ in diverse locaties in Amsterdam en is ook verantwoordelijk voor de Wijkkliniek in Amsterdam Zuidoost. In de loop van 2023 zal er een intensieve samenwerking aan worden gegaan met het OLVG in Amsterdam West. Hier is een afdeling geopend voor korte, intensieve GRZ en ELV-trajecten.

Je maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden en laat zich het beste omschrijven als zorg tussen ziekenhuis en thuis in: alles richt zich op een zo goed en snel mogelijk herstel van de cliënt. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Er wordt nauw samengewerkt met partners, zoals: ziekenhuizen, universiteiten, hogescholen, kennisplatforms en beroepsorganisaties.

In deze functie ga je dus werken op de nieuwe afdeling van het OLVG ziekenhuis in Amsterdam West.


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.Voor meer informatie kun je contact opnemen met Romy van Beek (recruiter) via rvanbeek@cordaan.nl of 06 38 69 07 48.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed Solliciteer nu via Indeed

deel deze vacature