Verpleegkundige – GRZ

Omschrijving

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in In Het Zomerpark ga jij werken op de revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team van verpleging, verzorging en behandelaren.
Als verpleegkundige heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt aan een stapje beter, de afdeling is deels ingericht voor kortdurend verblijf, speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname of beroerte.

 

Waar ga je werken?

Als verpleegkundige werk je in een multidisciplinair team en maak je onderdeel uit van het Expertisecentrum GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg). Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. Op de afdeling is er plaats voor 24 cliënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid. In Het Zomerpark is een modern woon- en zorgcentrum en bevindt zich in Haarlemmermeer. Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken.

Vereisten

Wie ben je?
Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden, prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Je bent stressbestendig, kan goed tegen afleiding en je kan overzicht bewaken gedurende je shift.

  • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4)
  • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren
  • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief
  • Hebt affiniteit met revalidatie en met de ouderenzorg

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract (24 tot 28 uur per week) met uitzicht op een vast contract
  • Salaris conform CAO VVT, in FWG 45 min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.) 
  • Uitstekende pensioenregeling
  • Eindejaarsuitkering 8,3% van het bruto jaarinkomen
  • Scholingsmogelijkheden
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie neem dan contact op met Nelleke Joseph-Kruyswijk (teammanager) via 06-38313366. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.