Verpleegkundige GRZ/ELV - Eben Haëzer

Omschrijving

Voor de afdeling GRZ/ELV in Eben Haëzer (Amsterdam Zuidoost) zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige (niveau 4-5). Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!

 

Wat ga je doen?
Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt aan een stapje beter, de afdeling is ingericht voor kortdurend verblijf, speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname met als doel terugkeer naar huis.

Als verpleegkundige ga jij werken op de revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team van verpleging, verzorging en behandelaren. Als verpleegkundige heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts.

 

Waar ga je werken?
Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. De GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg) maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum. Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. De afdeling GRZ/ELV biedt ruimte voor 24 patiënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid.

Vereisten

Wie ben je?
Naast je cliëntgerichte taken, vind je het leuk om vanuit je rol samen met het team de afdeling verder te ontwikkelen en zorgverbeteringen voor te stellen en te implementeren. Je bent communicatief vaardig, in staat te luisteren, prioriteiten te stellen en draagvlak te creëren. Je bent een waar voorbeeld voor team zorg, flexibel en draait alle diensten 24/7. Samen de zorg een beetje beter maken, daar lever je graag je bijdrage toe. Verder ben je:

 • BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4-5);
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en met de ouderenzorg;
 • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren;
 • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief;
 • Je vindt het leuk om een team verder mee te helpen ontwikkelen en op te bouwen;
 • Je bent alle diensten inzetbaar;

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract, met de intentie te verlengen;
 • Minimaal 8 – maximaal 32 uur per week, in overleg in te vullen;
 • Salaris conform CAO VVT:
  Mbo verpleegkundige: FWG 45. min. € 2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36u;
  Hbo verpleegkundige: FWG 50. min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto per maand o.b.v. 36u;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;


Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Liesbeth Riedijk (teammanager) via 06-15907439. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.