Verpleegkundige GRZ/ELV – locatie Eben Haëzer

Omschrijving

Voor de afdeling GRZ/ELV in Eben Haëzer (Amsterdam Zuidoost) zijn wij per direct op zoek naar een verpleegkundige (niveau 4-5)  voor een periode van één jaar. Ben jij gedreven en lijkt het je interessant om te werken op een moderne en unieke locatie? Wij horen graag van je!
 

Wat ga je doen? 

Als verpleegkundige ga jij werken op de revalidatieafdeling in een enthousiast, multidisciplinair team van verpleging, verzorging en behandelaren. Als verpleegkundige heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. Binnen de GRZ wordt elke dag gewerkt aan een stapje beter, de afdeling is deels ingericht voor kortdurend verblijf, speciaal voor revalidatie na een ziekenhuis opname of beroerte.

 

Waar ga je werken? 

Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost in een rustige groene buurt. De GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg) maakt onderdeel uit van het Expertisecentrum. Het Expertisecentrum GRZ streeft ernaar om excellente revalidatiezorg aan ouderen te bieden. Onze multidisciplinaire ontwikkelteams werken hieraan, door - naast het leveren van dagelijkse zorg en behandeling - ook na te denken over kwaliteit, kennisontwikkeling, innovatie en wetenschap. De afdeling GRZ/ELV biedt ruimte voor 32 patiënten, die zoveel mogelijk worden gestimuleerd in zelfredzaamheid.

Vereisten

Wie ben je?

 • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4/5)
 • Je hebt affiniteit met revalidatie en met de ouderenzorg
 • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren
 • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief
 • Je vindt het leuk om een team verder mee te helpen ontwikkelen en op te bouwen

Wat krijg je van ons? 

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24 - 32 uur per week)
 • Salaris conform CAO VVT, in FWG 50 min. €2.468,- en max. €3.582,- bruto (o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Eindejaarsuitkering 7,4% van het bruto jaarinkomen
 • Scholingsmogelijkheden
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Voor meer informatie over deze inhoud van deze functie neem dan contact op met Liesbeth Riedijk (teammanager) via 0615907439. Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.