Omschrijving

"In de zorg is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag."Ben jij verpleegkundige en lijkt het je leuk om transmuraal (zowel in de thuiszorg als in ons woon- en zorgcentrum) 16 tot 24 uur te werken in Huizen? Dan horen wij graag van je.

Wat krijg je van ons?
Wij waarderen onze collega verpleegkundige in FWG 45. Maar niet alleen dat! Ga jij elke dag op de fiets naar je werk? Wie weet wil je dan wel gebruik maken van ons fietsenplan! Kom je met de auto, ook dat kan want parkeren bij onze locatie en in de regio is gratis.
Hoeveel uur ga je werken? Welke diensten ga jij draaien of heb jij kinderen en ben je gebonden aan tijden? Over alles kunnen wij met elkaar in gesprek.  Cordaan heeft daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaar salaris en vakantietoeslag van 8%. Als je bij ons op locatie komt werken is er elke dag soep bij de lunch! Mocht je een nieuwe collega aandragen ontvang je zelfs een bonus van €250.- netto boven op je salaris! En zeg nu zelf, in deze dure tijden kan iedereen wel iets extra’s gebruiken!


Wat ga je doen?

Als verpleegkundige in de thuiszorg bij Cordaan ben jij samen met een klein ervaren team verantwoordelijk voor de thuiszorg aan de zelfstandige bewoners in onze locatie en in de nabijheid in Huizen. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden en medicijnen toedienen bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging. Je voert regie taken uit en bent een voorbeeld voor jouw team en coacht medewerkers op de inhoud en kwaliteit van hun werkzaamheden. Ben je HBO-opgeleid? Neem dan zeker ook met ons contact op, Dan kunnen we samen kijken wat voor uitdagingen er voor jou zijn en wat wij je kunnen bieden.

Sta jij met een been intramuraal en het andere extramuraal? Dan is de rol van verpleegkundige in deze setting ongetwijfeld interessant voor jou! Een deel van jouw tijd breng jij door in De Marke De Meenthoek zelf. De rest van de tijd besteed je in de wijk als verbindende schakel tussen het wijkteam en woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek. Ondanks de verschillen val je wel geheel onder hetzelfde team, wel zo fijn. Combineer je het liever niet en heb je een uitgesproken voorkeur voor intramuraal of juist extramuraal? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet, we gaan graag met elkaar in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Vereisten

Wie ben jij?

  • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4 of niveau 5) en bent BIG-geregistreerd;
  • Je bent het gewend om flexibele diensten te draaien (start vanaf 07.00 uur, avonddienst tot 23.00 uur)
  • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
  • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
  • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Waar ga je werken?
Je gaat werken bij het team zorg in de wijk van De Marke – De Meenthoek, een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis.  Aan deze bewoners en aan cliënten in de naaste omgeving leveren we thuiszorg . Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners .

Het leuke aan het werken in een thuiszorgteam dat ondergebracht is bij een zorginstelling is dat je enerzijds zelfstandig werkt maar anderzijds ook het contact hebt met de medewerkers die de zorg leveren aan intramurale cliënten. Soms wordt er ook samengewerkt en uitgewisseld en dat maakt het werken bij de thuiszorg van De Marke – De Meenthoek afwisselend maar ook gewoon gezellig.

Momenteel oriënteert De Marke – De Meenthoek zich op mogelijkheden om ons aanbod in zorg uit te breiden naar volledig pakket thuis waarmee we denken nog meer aan te kunnen sluiten bij de wens van cliënten om zoveel mogelijk thuis te blijven wonen, ook als de zorgvraag toeneemt.

Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief. We investeren veel in ontplooiing en ontwikkeling. Niet voor niets is ons motto; we laten medewerkers tot bloei komen.


Enthousiast?

Bij de Marke de Meenthoek streven wij ernaar om de bewoners zoveel mogelijk het leven te laten leiden wat zij gewend zijn. En jij, kan daaraan bijdragen! Voel jij je aangesproken door al het bovenstaande of ben je nieuwsgierig naar meer? Solliciteer dan direct online! of kom vrijblijvend op de koffie! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Trudy van Woudenberg, teammanager, twoudenberg@cordaan.nl of 06 0643489149 of met Lidy Onink, locatiemanager, lonink@cordaan.nl of 06 48430319.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature