Omschrijving

Voor ons domein Zorg in de Wijk in Amsterdam zijn wij op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste Verpleegkundigen. Ben jij op zoek naar een baan als Verpleegkundige, of wil jij je heel graag ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou! Zorg in de Wijk zoekt namelijk niet zomaar naar nieuwe of ervaren Verpleegkundige; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan ons domein. Beschik jij over minimaal een diploma Verpleegkundige niveau 4 in de zorg en wil je jezelf graag extra ontwikkelen en opleiden? Bekijk dan onderstaande vacature!

Over Cordaan:

Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders in Amsterdam. Jaarlijks stelt de divisie zorg in de wijk met 53 wijkteams 10.000 Amsterdammers in de gelegenheid om zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Zorg in de wijk biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, ondersteunende begeleiding, nacht- en waakzorg. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

Achter iedere voordeur schuilt een ander verhaal. Wanneer je werkt in de thuiszorg is geen dag hetzelfde. Neem bijvoorbeeld onze cliënt Jacob: Elke dag komt Niels van de thuiszorg bij hem langs om zijn wond te verzorgen. Niels zorgt naast deze dagelijkse verzorging ook voor een gezellig praatje en zo nu en dan een kopje koffie. Op deze manier kan Jacob nog steeds thuis wonen en een groot deel van zijn vrijheid behouden.

Over de functie:

Als Verpleegkundige in het domein Zorg in de Wijk bij Cordaan ben jij samen met een klein team verantwoordelijk voor de zorg in een stukje Amsterdam. Je bent gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de cliënt en zorgt voor een goede woon- en leefomgeving. Naast het verrichten van verpleegkundige handelingen heb je een signalerende en coördinerende functie en onderhoud je contacten met alle betrokken partijen zoals de huisarts en fysiotherapeut. Daarnaast begeleid je waar nodig ook onze leerlingen en stagiaires.

Waar kom je te werken?

Als Verpleegkundige kom je te werken bij een van onze leuke teams in Amsterdam! Samen met jou kijken wij graag tijdens jouw sollicitatie naar een passend team bij jou in de buurt!

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij:

 • Een jaarcontract voor gemiddeld 24 - 32 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Wil je meer of minder uren werken? Neem ook dan gerust contact met ons op!
 • Salaris conform cao VVT in FWG 45 met een max. van € 3.362,- bruto per maand o.b.v. een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Een uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en vooral persoonlijke coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal in het bezit van een diploma Verpleegkundige niveau 4;
 • Je spreekt en schrijft Nederlands op voldoende niveau;
 • Je beschikt over een fiets en weet je de weg te vinden in Amsterdam;
 • Je bent flexibel inzetbaar (in de ochtend, avond en het weekend);
 • Je bent enthousiast, mensgericht en vind het leuk om dat enthousiasme uit te stralen richting onze cliënten, leerlingen en stagiaires!
 • Zorgdossiers, zorgplannen en de iPad kennen voor jou geen geheimen;

Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op over de voortgang van jouw sollicitatie.

Heb je vragen over de functie; het team; het sollicitatiegesprek of de status van jouw sollicitatie? Ben je benieuwd waar jij komt te werken of wil je graag eerst een dagje meelopen met een van onze Verpleegkundigen? Neem dan contact op met Marloes Alteveer (recruiter) via malteveer@cordaan.nl of 06-4843 0289.

Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet ontvangen? Check dan ook even je spambox.


Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature