Omschrijving

"In de zorg is geen dag hetzelfde. Achter elke voordeur schuilt een uniek verhaal en een andere zorgvraag." Ben jij verpleegkundige en lijkt het je leuk om transmuraal (zowel in de thuiszorg als in ons woon- en zorgcentrum) te werken in Huizen? Dan horen wij graag van je.

De baan
Als verpleegkundige in de thuiszorg bij Cordaan ben jij samen met een klein ervaren team verantwoordelijk voor de zorg in Huizen. Je ondersteunt onze cliënten, zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Je verleent zorg aan ouderen, chronisch zieken en/of lichamelijk gehandicapten. Je verricht verzorgende handelingen zoals wassen, aankleden en medicijnen toedienen bij cliënten in de wijk. Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot verzorging en verpleging. Je voert regie taken uit en bent een voorbeeld voor jouw team en coacht medewerkers op de inhoud en kwaliteit van hun werkzaamheden.

Sta jij met een been intramuraal en het andere extramuraal? Dan is de rol van verpleegkundige in deze setting ongetwijfeld interessant voor jou! Een deel van jouw tijd breng jij door in De Marke De Meenthoek zelf. De rest van de tijd besteed je in de wijk als verbindende schakel tussen het wijkteam en woon- en zorgcentrum De Marke De Meenthoek. Ondanks de verschillen val je wel geheel onder hetzelfde team, wel zo fijn. Combineer je het liever niet? Ook dan zien we je sollicitatie graag tegemoet, we gaan graag met elkaar in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. 

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent het gewend om flexibele diensten te draaien (start vanaf 07.00 uur, avonddienst tot 23.00 uur);
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Cordaan is een van de grootste thuiszorg aanbieders. Wij doen dit met respect voor de eigen levenswijze van de cliënt en in samenwerking met andere zorgverleners. Zorg in de Wijk biedt verschillende diensten zoals (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, ondersteunende begeleiding, nacht- en waakzorg. Het uitgebreide en afwisselende werkterrein nodigt uit tot snel en ondernemend werken. Cordaan is een organisatie waar veel kansen liggen voor medewerkers met initiatief.

De Marke - De Meenthoek in Huizen is een unieke locatie vanwege haar combinatie van zorg voor mensen met een visuele beperking, met een chronische lichamelijke hulpvraag en met dementie. Bewoners kunnen er ook zelfstandig wonen middels huur van een appartement, met mogelijkheid van zorg aan huis. De Marke De Meenthoek is gelegen in ’t Gooi en ligt aan het eind van de Utrechtse Heuvelrug en in de nabijheid van Amsterdam.

Enthousiast?
Herken je jezelf in deze vacature? Solliciteer hier dan direct online! Vertel ons je wensen en wij kijken wat de mogelijkheden zijn. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Sandra van Doorne-Buitendijk (verpleegkundige) via 06-28495328 of Marlien Zandee (verpleegkundige) via 06-21702657.

Een informele kennismaking of een bezoek aan ons woon- en zorgcentrum behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Wil je graag een rondleiding of eerst eens een kop koffie met ons drinken? Je bent van harte welkom en schroom niet om contact met ons op te nemen.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature