Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg van ons woon- en zorgcentrum In Het Zomerpark in Nieuw-Vennep? Cordaan zoekt gediplomeerde verpleegkundigen met hart voor de ouderenzorg die graag op een PG of somatische afdeling willen werken. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!  

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omstreken te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;


Kom tot bloei
Scholingsmogelijkheden: Je ontwikkelt je volgens je eigen groeipad. Nu word je Verzorgende. Of Persoonlijk Begeleider. Of Verpleegkundige. En straks? Dat bepaal je zelf. Cordaan groeit met je mee. We bieden je opleidingen aan de Cordaan Academie, loopbaancoaching en een stimuleringsprijs voor een eigen initiatief. Je kunt alle kanten op. Het is aan jou... & Cordaan!

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd BIG-geregistreerd verpleegkundige;
 • Je bent klantgericht en hebt inlevingsvermogen;
 • Je bent deskundig en kan zelfstandig werken, maar werkt ook graag in teamverband;
 • Je staat sterk in je schoenen, bent relativerend, flexibel en inventief;
 • Je bent stressbestendig, flexibel en neemt initiatief;
 • Je hebt een positieve instelling en goede communicatie vaardigheden;
 • Voor verpleegkundigen: je hebt ervaring met het coachen van teamgenoten.

Waar ga je werken?
Haarlemmermeer is een groene omgeving in het hart van de randstad, een stedelijk karakter en toch in de polder. Een ideale werk- en woonomgeving voor mensen die op zoek zijn naar een rustige buurt dichtbij het strand met een goede verbinding naar Amsterdam en omstreken. In Het Zomerpark biedt allerlei vormen van zorg: bij ons wonen cliënten die alleen lichte ADL-ondersteuning nodig hebben tot cliënten die ten gevolge van ernstige chronische ziektebeelden veel (verpleegtechnische) zorg behoeven. Er wonen cliënten die ondersteuning nodig hebben in hun dagelijkse dag-structuur en een zinvolle dagbesteding nodig hebben. Ten slotte heeft In het Zomerpark twee gesloten psychogeriatrische afdelingen, waar volgens de nieuwste inzichten bewoners met een ernstig dementieel ziektebeeld verzorgd worden. Aan jou de keuze waar jij goed in bent en waar jij blij van wordt! De keuze waar je komt te werken is dus aan jou. 

Enthousiast?
Dan lezen we graag in je cv en motivatiebrief waarom jij de geschikte kandidaat bent. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Mathilde Minderhoud (locatiemanager) via 06-25092164. 

 

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature