Verpleegkundige nacht

Omschrijving

Lees jij ‘nieuwbouwlocatie’ en spreekt dat jou meteen aan? Je als WAN-hoofd (Weekend-, Avond- en Nachthoofd) verder ontwikkelen in je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou! Team Gaasperdam zoekt namelijk niet zomaar naar medewerkers; we zoeken naar mensen die écht mee willen helpen ontwikkelen aan deze nieuwe locatie.

Nieuwbouwlocatie Gaasperdam (woonlocatie voor ouderen met een verstandelijke beperking) zoekt per direct een WAN-hoofd / nacht verpleegkundige verpleegkundige (vaste diensten) voor 28-32 uur per week.


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen met een verstandelijke beperking. Daarnaast bieden wij: 

 • Een jaarcontract voor 28-32 uur (vaste diensten) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO GHZ in FWG 50 (min. €2.345 en max. €3.505- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur, per 1 januari 2019)
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. 


Wat ga je doen?

Als WAN-hoofd / nacht verpleekundige heb je de leiding en het overzicht over jouw cliënten tijdens de nacht. De rest van jouw team gaat met een gerust hart naar huis als jij dienst hebt. Je werkt ´s nachts met een pedagogisch geschoolde medewerker, maar hebt zelf de eindverantwoordelijkheid. Jouw taken zijn het overzicht bewaren en het monitoren en signaleren van een zorgvraag en hulp bieden waar nodig is. Een nieuwe start

Locatie Gaasperdam wordt een prachtige nieuwbouwlocatie waar 48 ouder wordende cliënten met een verstandelijke beperking en een grote zorgvraag een eigen woonplek krijgen. Het pand heeft zeer ruime privé appartementen verdeeld over zes woongroepen en is gelegen in het bruisende Reigersbos. Het gebouw opent in januari maar we zijn op zoek naar mensen die al eerder willen starten op onze locatie in Noord en mee willen verhuizen.


Als verpleegkundige bij team Gaasperdam krijg jij straks de kans om mee te bouwen aan een plek die volop in ontwikkeling is. We willen dat iedereen mag meedenken en dat ieder zijn input wordt gebruikt om samen een hecht team op te zetten. Zo kunnen we ons straks voor de volle 100% richten op onze cliënten en hun waardevolle leven op Gaasperdam. Dat gaan we terug zien in gezelligheid en tevreden mensen - cliënten en werknemers!Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige (niveau 4 of 5).
 • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden.
 • Ervaring in de ouderenzorg is mooi meegenomen.
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed aangeven.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt hier zelf ook blij van. 
 • Je bent z.s.m. beschikbaar voor 28-32 uur per week.


Enthousiast?

Mooi, wij zijn erg benieuwd naar jou! Je kunt hier meteen online solliciteren. Wij nemen z.s.m. contact met jou op om te laten weten of we je willen uitnodigen voor een interview. Als je vragen hebt over de functie kun je contact opnemen met Joyce Gallizia, teammanager Gaasperdam, via T. 06 2342 0039
of met Marieke Hordijk, recruiter VGZ, via T. 06 2835 6372.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.