Omschrijving

Het is donker buiten en de stad slaapt, behalve jij. Als verpleegkundige doe jij je vaste ronde over de afdeling van je locatie waar cliënten wonen die somatische of psychogeriatrische zorg nodig hebben. Jij zorgt ervoor dat iedereen een prettige nachtrust heeft en met nachtbrakers zoals Jan Jansen van beneden? Daar weet jij zeker raad mee. 

Wat krijg je van ons?

 • Een parttime of fulltime jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?

 • Je bent bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en bent BIG geregistreerd;
 • Jij bent zelfstandig en daadkrachtig: zonder begeleiding gaat je werk je prima af;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je hebt affiniteit met ouderen en bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Op dit moment zoeken wij een verpleegkundige met hart voor de zorg op onderstaande woonlocaties in Amsterdam West en Noord.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover het voormalige MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige in de nacht lever je professionele zorg aan cliënten op basis van het zorgplan. Je weet als geen ander het belang van verslaglegging en zorgt dat je collega's van de dagdiensten goed geïnformeerd zijn. Samen met het team lever je zorg naar tevredenheid van de cliënt. Dit doe je onder andere door:

 • Tijdig veranderingen in de gezondheid te signaleren en hier adequaat op te reageren;
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen en verleent adl- zorg en gaat hierbij interdisciplinair te werk;
 • Je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van het beleid en de zorg binnen jouw locatie;
 • Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature