Omschrijving

Wil jij  het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team?  Woon-zorg locatie de Die in Amsterdam Noord zoekt een gediplomeerde verpleegkundige (niveau 4) met hart voor de ouderenzorg die graag in de avonden en nachten werkt. 

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam en omgeving te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (20-32 uur per week) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 minimaal € 2.492 en maximaal 3.362 bruto o.b.v. 36 uur per week
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?
Wil jij de ruimte krijgen om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg op diverse afdeling in een intramurale setting? Als avond en nacht verpleegkundige speel jij een grote rol in de begeleiding en verzorging van cliënten. Samen met een klein team collega's ben jij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de locatie in de avonden en nachten. Je kunt zorgen en helpen waar nodig en daarnaast je verpleegkundige kennis en vaardigheden gebruiken op het moment dat het erop aan komt. En mocht het nodig zijn dan neem je contact op met de dienstdoend arts. Ook ben je het aanspreekpunt bij calamiteiten, denk aan de BHV.

De avonddiensten zijn van 14:30 tot 23:00 en de nachtdiensten zijn van 23:00 en 07:30.

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent in staat om zorg op maat te bieden en te handelen vanuit opgestelde begeleidingslijnen en kunt zelfstandig inschattingen maken in onverwachte situaties.  Je hebt een hoge mate van verantwoordelijkheid gevoel, je bent oplossingsgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4) en je bent BIG geregistreerd;
 • Je bent BHV geschoold of staat open  voor BHV scholing; 
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als verpleegkundige;
 • Je bent flexibel inzetbaar in de avonden en nachten;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk; je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van de zorg en het beleid binnen jouw locatie. 


Waar ga je werken?
De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, psychogeriatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum. In deze functie zul je flexibel worden ingezet op de afdelingen psychiatrie, psychogeriatrie, somatiek en palliatieve zorg.  Het aantal cliënten waar je mede verantwoordelijk voor bent tijdens je diensten zijn: 42 PG, 42 psychiatrie, 17 somatische, 4 palliatieve en 34 revalidatie cliënten.

Enthousiast?
Enthousiast? Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature