Verpleegkundige nacht

Omschrijving

Kun jij onze bewoners ’s nachts de zorg bieden die zij nodig hebben? Het team van De Marius Meijboom in Amsterdam IJburg is op zoek naar een verpleegkundige voor de nachtdiensten (24-28 uur).

Wat bieden wij?

 • Jaarcontract (28-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris in schaal 45 (HBO-V) of schaal 40 (MBO-V) van de CAO Gehandicaptenzorg.
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering 7,4 % van het bruto jaarinkomen;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • We stimuleren initiatief gericht op persoonlijke groei en hebben een ruim scholingsaanbod, bijvoorbeeld op het gebied van veiligheid en coaching;
 • Een flinke dosis plezier en humor in je nieuwe baan!


Wat ga je doen?

Samen met een team van collega’s ondersteun en verzorg je bewoners daar waar nodig. Mensen met EMB zijn nagenoeg volledig afhankelijk van de omgeving, voor alle dagelijkse handelingen. In de nacht werken twee wakende wachten. Je moet, met ondersteuning van domotica, kunnen letten op de signalen en kleine veranderingen in lichaamshouding, spierspanning, gelaatsuitdrukking, geluiden en beweging. De bewoners communiceren veelal met kleine non-verbale signalen bijvoorbeeld door middel van geluiden, kijken of aantikken van foto’s, gebaren en mimiek. De uitdaging van een begeleider is het verstaan van deze manier van communiceren. In de nacht verricht je diverse verpleegkundige handelingen. De diensten zijn van 22.00 tot 7.00. Je werkt nauw samen met de teams van de woongroepen.


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde niveau 4 of 5 opleiding verpleegkunde.
 • Je bent beschikbaar voor 24-28 uur per week.
 • Je bent in staat om zorg op maat te bieden en te handelen vanuit opgestelde begeleidingslijnen en kunt zelfstandig inschattingen maken in onverwachte situaties. 
 • Je hebt affiniteit met het werken met mensen met een ernstig meervoudige beperking. 
 • Je bent een teamspeler, oplossingsgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een enthousiaste werkhouding.


Wie zijn wij? 

De Marius Meijboom bevindt zich op een prachtige plek op IJburg- Amsterdam en is een samenwerking tussen Cordaan, Omega en Ons Tweede Thuis. Sinds 2 jaar wonen of logeren hier kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking of meervoudige complexe handicap. De Marius Meijboom bestaat uit 6 woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een groot balkon en een mooie leefruimte met open keuken. Er is veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer. Binnen De Marius Meijboom werken we volgens een 24-uurs visie. Er is een intensieve samenwerking met ouders. De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding Omega in de wijk. 


Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Voor meer informatie kun je contact opnemen met
Ingrid Leijen (teammanager) via T. 06 8353 5948 of Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372.


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.