Omschrijving

Kun jij onze bewoners ’s nachts de zorg bieden die zij nodig hebben? Het team van De Marius Meijboom in Amsterdam IJburg is op zoek naar een verpleegkundige voor de nachtdiensten.

Wat ga je doen?
Samen met een team van collega’s ondersteun en verzorg je bewoners daar waar nodig. Mensen met EMB zijn nagenoeg volledig afhankelijk van de omgeving, voor alle dagelijkse handelingen. In de nacht werken twee wakende wachten. Je moet, met ondersteuning van domotica, kunnen letten op de signalen en kleine veranderingen in lichaamshouding, spierspanning, gelaatsuitdrukking, geluiden en beweging. De bewoners communiceren veelal met kleine non-verbale signalen bijvoorbeeld door middel van geluiden, kijken of aantikken van foto’s, gebaren en mimiek. De uitdaging van een begeleider is het verstaan van deze manier van communiceren. In de nacht verricht je diverse verpleegkundige handelingen. De diensten zijn van 22.15 uur tot 7.15 uur. Je werkt nauw samen met de teams van de woongroepen.

Waar kom je te werken?
De Marius Meijboom bevindt zich op een prachtige plek op IJburg- Amsterdam en is een samenwerking tussen Cordaan, Omega en Ons Tweede Thuis. Sinds 5 jaar wonen of logeren hier kinderen en volwassenen met een ernstige meervoudige beperking of meervoudige complexe handicap.
De Marius Meijboom bestaat uit 6 woongroepen en een logeergroep. Iedere woning biedt plek voor zes bewoners met eigen slaapkamer, zeer ruime gezamenlijke badkamer, een groot balkon en een mooie leefruimte met open keuken. Er is veel aandacht besteed aan een huiselijke sfeer. Binnen De Marius Meijboom werken we volgens een 24-uurs visie. Er is een intensieve samenwerking met ouders. De meeste bewoners gaan overdag naar dagbesteding Omega in de wijk. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die ons team in de nacht wil komen versterken.


Vereisten

Wie ben jij?
Je bent in staat om zorg op maat te bieden en te handelen vanuit opgestelde begeleidingslijnen en kunt zelfstandig inschattingen maken in onverwachte situaties. Je hebt affiniteit met het werken met mensen met een ernstig meervoudige beperking. Je bent een teamspeler, oplossingsgericht, beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een enthousiaste werkhouding. Een afgeronde niveau 5 opleiding verpleegkunde is vereist.

Wie zijn wij?
Een mooie baan vinden? Waar je samen met je cliënt werkt aan een goed leven. Waar kwetsbaarheid niet zomaar een begrip is, maar de basis van samenwerken. Waar je de ruimte krijgt om je lef te tonen. Om je cliënten echt te leren kennen. Om soms fouten te maken. Te laten zien wie jij bent en wat je kunt. En hoe je wilt groeien. Je voelt het: hier kan het.

Wat wij bieden
Je komt te werken in een dynamische omgeving vol afwisseling en in een informele en collegiale werksfeer. De inschaling is in functiegroep 45 conform de CAO Gehandicaptenzorg. Het betreft een functie voor 27 uur.

Contactpersoon en contactgegevens voorziening
Voor meer informatie kun je bellen of mailen naar Ingrid Leijen (locatiemanagerDe Marius Meijboom) via 06- 8353 5948 of Ileijen@demariusmeijboom.nl

Sollicitatievoorwaarden

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature