Verpleegkundige NAH 20 - 36 uur

Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners in een hecht team? Je creëert samen met je collega´s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan cliënten met een niet-aangeboren hersenletsel (NAH). Je draagt jouw kennis en passie voor de zorg over aan studenten en stagiaires, maar ook jij hebt voldoende ontwikkelingsmogelijkheden! Wil jij je verder ontwikkelen en ben je een gediplomeerde verpleegkundige? Wij horen graag van je!

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een leuk team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen, daarnaast krijg je;

 • Een contract van minimaal 20-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT;
  Verzorgende IG
  : FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto per maand
  Verpleegkundige: FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand
 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;

Vereisten

Wie ben jij? 

 • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4/5);
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk;
 • Je toont deskundigheid en inlevingsvermogen bij de dagelijkse uitvoering van je werkzaamheden

Waar ga je werken?
Op dit moment is er plek voor een verpleegkundige op de volgende locaties:

West

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de clienten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is. Op kleinschalig wonen er per afdeling 18 cliënten verdeeld over 3 huisjes. De NAH afdeling is een afdeling met een relatief jonge doelgroep waarbij er sprake is van verschillende vormen van hersenschade. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde verzorgende die affiniteit heeft met de NAH doelgroep waarbij ook vaak psychiatrische problematiek een rol speelt. De-escalerend werken is een belangrijke term die veel voor komt op deze afdeling. Daarnaast is het belangrijk dat je goed kan samen werken met verschillende disciplines en je sterk in je schoenen staat.

Zuid

De Buitenhof
De Buitenhof is een mooi en groot woon-, zorg- en dienstencentrum. De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. De afdeling en de kamers zijn ruim. Het is een sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven en gastvrijheid hoog in het vaandel staat. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan! In De Buitenhof is een afdeling speciaal ingericht voor mensen met NAH. Deze afdeling heeft 12 appartementen, met twee gemeenschappelijke huiskamers. De meeste bewoners zijn relatief jong. Het multidisciplinaire team heeft ruime ervaring met de specifieke NAH-problematiek.

Enthousiast?  

Solliciteer direct online! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact op met jou.

Heb je nog vragen? Neem contact op met:

- Anne van der Wal (manager Ottho Helderingstraat) via 06-21153169
- Stefan van Oostvoorn (manager De Buitenhof) via 0621627955

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature