Omschrijving

Annabella werkt al 11 jaar in de zorg op locatie Nieuw Sloten als persoonlijk begeleider. Op deze woongroep wonen 18 ouderen met een verstandelijke beperking. Voor Nieuw Sloten zoekt Cordaan verpleegkundigen en persoonlijk begeleiders. Word jij Annabels nieuwe collega?

Annabella vertelt: "Op Nieuw Sloten heb ik de kans gekregen mij te blijven ontwikkelen. Ik heb de modules Plannen & Organiseren en Persoonlijk Leiderschap aan de HvA mogen volgen. Ik ben blij dat Cordaan meedenkt met mijn ontwikkeling. Persoonlijk vind ik dat belangrijk, omdat je de kennis die je opdoet dan terug kunt geven aan de bewoners."

Wat krijg jij van Cordaan?

 • Jaarcontract (28-32 uur) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform cao Gehandicaptenzorg (p. 27) in schaal 45 (min. €2.085 en max €3.189 o.b.v. 36 uur);
 • Ben je een HBO Verpleegkundige? Dan word je ingeschaald in schaal 50 (min. €2.425 en max. €3.624 o.b.v. 36 uur);
 • Extra toeslagen voor onregelmatige diensten;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling voor het aandragen van nieuwe collega´s;
 • Kom tot bloei! De Cordaan Academie denkt mee met jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling in de vorm van cursussen en opleidingen.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundige / persoonlijk begeleider op Nieuw Sloten zorg je dat de bewoners een zo prettig mogelijk leven leiden. Als je je diensten op de groep draait, dan ben je er voor de bewoners. Je begeleidt hen en ondersteunt hen waar nodig, hier hoort ook de fysieke zorg (ADL) bij. Geen dag is hetzelfde, maar samen maak je er altijd wat moois van.

Ook achter de schermen is er een belangrijke rol voor jou als verpleegkundige / persoonlijk begeleider weggelegd. Zo heb je een voortrekkersrol in het team. Je coacht jouw collega´s op de inhoud van hun werkzaamheden en draagt bij aan kwaliteitsverbetering van de zorg. Tijdens jouw kantoordiensten heb je de tijd om aan de zorgplannen te werken en de contacten met belangrijke disciplines te onderhouden. Cordaan vindt het belangrijk dat jij je professionaliseert in hetgeen waar je kracht ligt (bv. werving, teamontwikkeling of roosteren). Het is daarom mogelijk je hierin te scholen  m.b.v. cursussen en opleidingen. 

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een hbo zorgdiploma (harde eis), zoals hbo verpleegkundige, mbo 4 verpleegkundige, SPH, MWD, Social Work;
 • Je bent beschikbaar voor 24 tot 28 uur per week (wisselende diensten);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in de verstandelijk gehandicaptenzorg (geen harde eis);
 • Je hebt ervaring met verpleegtechnische handelingen, of bent bereid je hierin te bekwamen (dit is mogelijk via de Cordaan Academie);
 • Je vindt het leuk om jouw team te coachen en de kans te krijgen je verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleidingen. 

Waar ga je werken?
Cordaan locatie Nieuw Sloten is een woonvoorziening in Amsterdam Nieuw-West. De 18 ouderen met een matig tot ernstig verstandelijke beperking zijn verdeeld over drie groepen. De cliënten hebben jou hard nodig; je bent heel belangrijk voor hen voor de begeleiding gedurende de hele dag. Naast de psychosociale begeleiding is ook de fysieke zorg (ADL) een onderdeel van je taken. Taken die je zult uitvoeren zijn het helpen bij wassen/aankleden en de maaltijden, het geven van medicatie, toedienen van insuline, bloedsuiker meten, wondzorg en werken met de tillift Je kunt hiervoor de modules van de Cordaan Academie volgen. Ook de verslikkings- en BHV-cursus zijn hier te volgen.

Enthousiast?
Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren, wij zijn erg benieuwd naar jou. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt.
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met:
- Marieke Hordijk (recruiter) via 06 2835 6372 / mhordijk@cordaan.nl
- Annabel Lestuny (persoonlijk begeleider) via 06 2849 8576 / alestuny@cordaan.nl

Sollicitatieprocedure

Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-0

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature