Verpleegkundige - PG

Omschrijving

Voor onze locaties in Amsterdam Zuid zijn wij op zoek naar nieuwe collega's met hart voor de ouderenzorg. Ben jij gediplomeerd verpleegkundige en lijkt het je leuk om te werken voor Cordaan? Dan horen wij graag van je! 

 

Wat ga je doen?

 • Je verleent zorg en begeleiding aan cliënten in een intramurale setting
 • Je stelt zorgplannen op, voert deze uit en signaleert tijdig veranderingen in gezondheid om hierop adequaat te reageren
 • Je verricht verpleegkundige en medisch-technische handelingen en je verleent ADL zorg
 • Je gaat hierbij interdisciplinair te werk
 • Je signaleert en rapporteert ontwikkelingen en knelpunten met betrekking tot de verzorging en verpleging en denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van het beleid en de zorg binnen jouw locatie
 • Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving 
 • Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners


Waar ga je werken?
Op één van onderstaande locaties:

Beth Shalom
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.
Op donderdag 16 januari 2020 organiseren we in Beth Shalom een Meet & Greet! Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom om een rondleiding te krijgen, in gesprek te gaan met de medewerkers en bij een wederzijdse klik zelfs al een contract te ondertekenen! Ook maak je kans op een gloednieuwe Cordaan fiets! Zien we je de 16e? Vergeet niet je cv mee te nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole van Tol via nvantol@cordaan.nl.
De Buitenhof

Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. Het is een groot, sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. Op de PG afdeling en de PG / meerzorg afdeling (waaronder NAH en somatiek) zijn we op zoek naar verpleegkundigen.

Buitenveldert

Woonzorgcentrum Buitenveldert is een nieuw, modern woon- en zorgcentrum voor ouderen in een prachtige groene omgeving in Amsterdam Zuid. Er werkt een leuk, gastvrij team dat gemotiveerd is onze bewoners een zo prettig mogelijk verblijf te bezorgen. Daarnaast is het één van Cordaan's leerhuizen; heb jij ambitie in de zorg? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

De Riekerhof

Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van cliënten staan er hoog in het vaandel. Volgend jaar verhuist De Riekerhof terug naar D'Oude Raai in Amsterdam Zuid.  

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4/5) en je bent BIG geregistreerd
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

 

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT; FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan
 • Ontwikkelingsmogelijkheden


Enthousiast?

Solliciteer direct online! We ontvangen graag je cv en motivatie. Vragen? Neem dan contact op via nvantol@cordaan.nl (Nicole van Tol, recruiter). Heb je een voorkeur voor een bepaalde locatie, laat het mij weten.

Eerst een kijkje nemen?
Op donderdag 16 januari 2020 organiseren we in Beth Shalom een Meet & Greet! Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom om een rondleiding te krijgen, in gesprek te gaan met de medewerkers en bij een wederzijdse klik zelfs al een contract te ondertekenen! Ook maak je kans op een gloednieuwe Cordaan fiets! Zien we je de 16e? Vergeet niet je cv mee te nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole van Tol via nvantol@cordaan.nl.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature