Verpleegkundige - PG

Omschrijving

Voor onze zorglocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s met hart voor de ouderenzorg. Ben jij gediplomeerd verpleegkundige (mbo niveau 4 / 5), sta jij graag klaar voor ouderen met een zorgbehoefte en wil je graag werken op een PG afdeling?  Helpt jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan zien je sollicitatie graag tegemoet!

Eerst een kijkje nemen?
Op donderdag 5 maart 2020 organiseren we in Beth Shalom een Meet & Greet! Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom om een rondleiding te krijgen, in gesprek te gaan met de medewerkers en bij een wederzijdse klik zelfs al een contract te ondertekenen! Ook maak je kans op een gloednieuwe Cordaan fiets! Zien we je de 5e? Vergeet niet je cv mee te neme

Wat ga je doen?

 • Je verleent zorg en begeleiding aan cliënten in een intramurale setting
 • Je stelt zorgplannen op en signaleert veranderingen in gezondheid tijdig om hierop adequaat te reageren;
 • Je verricht verpleegtechnische handelingen en verleent adl- zorg;
 • Je gaat hierbij interdisciplinair te werk;
 • Je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van het beleid en de zorg binnen jouw locatie;
 • Je creëert samen met je collega's een warme woonomgeving;
 • Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners.

Waar ga je werken?
Op één van onderstaande locaties:

Beth Shalom
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. Wij hebben aandacht voor de Joodse identiteit. Onze bewoners krijgen naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.
Op donderdag 5 maart 2020 organiseren we in Beth Shalom een Meet & Greet! Vanaf 16:30 uur ben je van harte welkom om een rondleiding te krijgen, in gesprek te gaan met de medewerkers en bij een wederzijdse klik zelfs al een contract te ondertekenen! Ook maak je kans op een gloednieuwe Cordaan fiets! Zien we je de 5e? Vergeet niet je cv mee te nemen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Nicole van Tol via nvantol@cordaan.nl.

De Buitenhof
Zorgcentrum De Buitenhof ligt in een rustige buurt in Amsterdam Zuid, tegenover het Amstelpark. Het is een groot, sfeervol, modern zorgcentrum waar onze bewoners graag verblijven. Op de PG afdeling en de PG / meerzorg afdeling (waaronder NAH en somatiek) zijn we op zoek naar een verpleegkundige.

West

Nieuw Vredenburgh
Nieuw Vredenburgh een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer. Het staat in een levendige, kleurrijke, bruisende en multiculturele buurt in Amsterdam West / de Baarsjes waar veel activiteiten ondernomen worden. Nieuw Vredenburgh heeft in de wijk een inloop functie voor ouderen. Het zorgcentrum heeft in totaal 124 appartementen en verschillende aanleunwoningen. Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde excellente zorg en dienstverlening aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid, gastvrije ambiance en welzijn voorop staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kleurt, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken. Op de afdeling Klavier zijn we op dit moment bezig om de transitie te maken van verzorgingshuiszorg naar verpleeghuiszorg. We willen niet alleen verplegen, maar we willen ook werken aan het welzijn van onze cliënten en hen de aandacht geven die zij verdienen.

Gerrie Knetemannlaan
Kleinschalig wonen locatie Gerrie Knetemannlaan ligt in Amsterdam Nieuw-West, dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Locatie Gerrie Knetemannlaan is een moderne locatie waar er zorg op maat wordt geleverd aan 36 bewoners. In totaal zijn er 6 huiskamers verdeeld over drie etages, op iedere etage is er een woonkamer en keuken. Daarnaast heeft ook iedere bewoner een eigen zit/slaapkamer. Op twee huiskamers wonen bewoners met een verstandelijke beperking en dementie en op de overige huiskamers wonen bewoners met verschillende vormen van dementie. De Gerie Knetemannlaan is door zijn diversiteit in bewoners en medewerkers een bruisend team met veel humor en warmte. Heb je al zin om bij ons te komen werken en te blijven leren, wij heten je van harte welkom!!!

Saskia van Uijlenburgkade
Op locatie Saskia van Uijlenburgkade wordt er liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van verschillende vormen van dementie verkeren. De bewoners wonen op 2 verschillende verdiepingen, verdeeld over 4 groepswoningen. Op elke groepswoning wonen er zes bewoners. Deze kleinschalige woonvorm staat vlakbij het Surinameplein. Het Vondelpark en het Hoofddorpplein bevinden zich op loopafstand; de buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase.In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Gerrie Knetemannlaan
Kleinschalig wonen locatie Gerrie Knetemannlaan ligt in Amsterdam Nieuw-West, dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Locatie Gerrie Knetemannlaan is een moderne locatie waar er zorg op maat wordt geleverd aan 36 bewoners. In totaal zijn er 6 huiskamers verdeeld over drie etages, op iedere etage is er een woonkamer en keuken. Daarnaast heeft ook iedere bewoner een eigen zit/slaapkamer. Op twee huiskamers wonen bewoners met een verstandelijke beperking en dementie en op de overige huiskamers wonen bewoners met verschillende vormen van dementie. De Gerie Knetemannlaan is door zijn diversiteit in bewoners en medewerkers een bruisend team met veel humor en warmte. Heb je al zin om bij ons te komen werken en te blijven leren, wij heten je van harte welkom!!!

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van cliënten staan er hoog in het vaandel. Volgend jaar verhuist De Riekerhof terug naar D'Oude Raai in Amsterdam Zuid.  

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4/5) en je bent BIG geregistreerd
 • Je bent flexibel inzetbaar
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract van 28-32 uur met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT; FWG 45 min. €2.338,- en max. €3.153,- bruto per maand o.b.v. 36 uur
 • Uitstekende pensioenregeling
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan
 • Ontwikkelingsmogelijkheden

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199
Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature