Verpleegkundige - PG

Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van de bewoners met een zorgbehoefte in een hecht team? Wil jij de ruimte krijgen om jezelf uit te dagen en te ontwikkelen en daarbij een grote bijdrage leveren in de kwaliteit van de zorg op een PG afdeling in een intramurale setting? Cordaan zoekt gediplomeerde verpleegkundigen (niveau 4 of 5) met hart voor de ouderenzorg. Help jij ons mee om een warme, veilige woon- en leefomgeving te creëren voor onze bewoners? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken!

Wat krijg je van ons?
Je komt te werken in een hecht team van gemotiveerde collega´s in een inspirerende omgeving waarin voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Bij Cordaan laten we onze medewerkers namelijk graag tot bloei komen. Daarnaast krijg je;

  • Een contract van minimaal 20-36 uur met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Salaris conform CAO VVT; FWG 45 min. €2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand op basis van 36 uur per week;
  • Uitstekende pensioenregeling;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4/5) en je bent BIG geregistreerd;
  • Je bent flexibel inzetbaar;
  • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
  • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
  • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk; je denkt oplossingsgericht mee over het verbeteren van de zorg en het beleid binnen jouw locatie. 

Waar ga je werken?
Op één van onderstaande locaties:

Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert, waar aandacht is voor de Joodse identiteit. De gemotiveerde teams geven onze bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en medewerkers zorgen we voor een zorgeloze oude dag van onze bewoners en zorgen we voor een fijne werkplek.
Voor deze locatie zoeken wij jou als je de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

West

Saskia van Uijlenburgkade
Op locatie Saskia van Uijlenburgkade wordt er liefdevolle zorg op maat geleverd aan 24 bewoners die in verschillende fases van verschillende vormen van dementie verkeren. Deze kleinschalige woonvorm staat vlakbij het Surinameplein. Het Vondelpark en het Hoofddorpplein bevinden zich op loopafstand; de buurt is goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Nieuw Vredenburgh
Nieuw Vredenburgh een verpleeghuis met een oud-Amsterdamse sfeer. Het staat in een levendige, kleurrijke, bruisende en multiculturele buurt in Amsterdam West / de Baarsjes waar veel activiteiten ondernomen worden. In dit verpleeghuis ben je gezamenlijk verantwoordelijk voor de geleverde excellente zorg en dienstverlening aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid, gastvrije ambiance en welzijn voorop staan. Voor deze locatie zoeken wij iemand die buiten de lijntjes kleurt, vernieuwend is en de uitdaging met ons aangaat om de kwaliteit van de zorg nog hoger te maken. Op de afdeling Klavier zijn we op dit moment bezig om de transitie te maken van verzorgingshuiszorg naar verpleeghuiszorg. We willen niet alleen verplegen, maar we willen ook werken aan het welzijn van onze cliënten en hen de aandacht geven die zij verdienen.

Gerrie Knetemanlaan
Kleinschalig wonen locatie Gerrie Knetemannlaan ligt in Amsterdam Nieuw-West, dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Het is een moderne locatie waar er zorg op maat wordt geleverd aan 36 bewoners. De Gerrie Knetemannlaan is door zijn diversiteit in bewoners en medewerkers een bruisend team met veel humor en warmte. Heb je al zin om bij ons te komen werken en te blijven leren, wij heten je van harte welkom!!!

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. Hof van Sloten is een verpleeghuis én expertisecentrum geriatrische revalidatie. Er zijn woongroepen voor bewoners met dementie, woongroepen voor cliënten die een beroerte, hersenbloeding of herseninfarct hebben gehad, woongroepen voor cliënten die orthopedische revalidatie na een operatie nodig hebben en woongroepen voor bewoners die lichamelijk chronisch ziek zijn en veel hulp nodig hebben. Ook is er een afdeling voor zorg in de laatste levensfase. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

Ottho Heldringstraat
De Ottho Heldringstraat een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. Er zijn woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

De Riekerhof
Verpleeghuis De Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. Een huis voor iedereen dus. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van cliënten staan er hoog in het vaandel. Volgend jaar verhuist De Riekerhof terug naar het vernieuwde D'Oude Raai in Amsterdam Zuid.

Oost

Berkenstede
Berkenstede gelegen in Diemen is op zoek naar een verpleegkundige met affiniteit voor de psychogeriatrie. Het is een dynamisch afdeling met 36 bewoners. Je komt te werken binnen een hecht team waarbij kwaliteit leveren centraal staat.
Berkenstede zoekt verpleegkundigen die collega’s stimuleren en motiveren om kwaliteit van de zorg te waarborgen. Dat betekent dat je ook medewerkers begeleidt en coacht op de inhoud van hun werkzaamheden. Op de afdeling zijn leerlingen en studenten werkzaam in het kader van hun opleiding. Jij begeleidt deze medewerkers zodat zij een leerzaam traject doorlopen. Als verpleegkundig kun je je aanmelden om ook (laag frequent) MVT diensten in het huis te draaien. Ervaring in triage is dan gewenst.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan zijn wij erg benieuwd naar jou. Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Heb je vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Cristy van Heusden via 06-39189199

Oost: Emilie Engel via 06-18734007
Zuid: Nicole van Tol via 06-39268980


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature