Verpleegkundige - PG

Omschrijving

Ben jij een pionier die onze spiksplinternieuwe zorglocatie Het Spaarnhout helpt vorm te geven? Eind 2019 is het zover! Dan openen de deuren van Het Spaarnhout: onze nieuwe, kleinschalige woonzorgvoorziening van Cordaan in de Houthavens van Amsterdam (west). Wil je samen met ons pionieren en werken op een moderne, duurzame werkplek in de zorg waar jouw talenten worden gekoesterd? Ben jij een verpleegkundige / persoonlijk begeleider met affiniteit voor PG en wil je met ons de uitdaging aangaan? Solliciteer dan direct.

Open dag, je bent van harte welkom!
Benieuwd naar de spiksplinternieuwe zorglocatie? Op maandag 3 februari ben je van harte welkom om een kijkje te nemen: Revaleiland 6A. Inloop vanaf 16.30 uur tot 18.00 uur. We zijn op zoek naar mensen met een zorgachtergrond op minimaal mbo niveau 3 (verzorgende IG). Benieuwd naar je toekomstige collega's of nieuwsgierig hoe Het Spaarnhout er van binnen uitziet? Een rondleiding en kennismaking behoort zeker tot de mogelijkheden. Neem je je CV ook mee? We kijken uit naar je komst! Wil je meer weten? Klik op de link: https://www.cordaan.nl/agenda/open-avond-het-spaarnhout

De werkplek
Het Spaarnhout
In Het Spaarnhout komen 48 ouderen met psychogeriatrische problematiek te wonen, verdeeld over 6 woongroepen. Het wordt een duurzaam, modern huis. Dit zal je vooral merken aan het scheiden van afval en het inkopen van eten. Zorgmedewerkers zijn integraal verantwoordelijk voor de zorg en het welzijn van de inwoners. Zo voer je als verpleegkundige / persoonlijk begeleider behalve zorgtaken ook welzijnstaken uit. Je doet bijvoorbeeld een spelletje met hen of geeft hen individuele aandacht.

  

Wat krijg je van ons?  

 • Voor de opening starten we samen als team aan een aantal trainingen, waarbij er onderwerpen aan bod komen als psychogeriatrie, teambuilding, duurzaamheid en de sociale benadering van dementie. Op deze dagen worden te unieke talenten van jou en je collega's in kaart gebracht, zodat deze zo goed mogelijk tot hun recht komen. Daarnaast zullen wij voor de opening leuke dingen doen die bijdragen aan een goeie start van het team.
 • De kans om een spiksplinternieuwe locatie te helpen vormgeven.   

 • Opleidingsmogelijkheden. Nu ben je verpleegkundige / persoonlijk Begeleider, maar bij Cordaan krijg je de kans verder te leren, bijvoorbeeld tot teammanager. En daarna? We kijken samen naar de mogelijkheden.  

 • Een parttime contract met uitzicht op een vast dienstverband. 

 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.338 en max. €3.153,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.

 • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris.

 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Vereisten

Wie ben jij? 

 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde op minimaal MBO4-niveau;

 • Je hebt affiniteit met ouderen en PG;
 • Je bent flexibel inzetbaar (we zoeken zowel een verpleegkundige / persoonlijk begeleider voor alle diensten als specifiek alleen voor de nacht, het is aan jou);
 • Wij streven naar een team waarbinnen verbinding, veiligheid en gelijkwaardigheid centraal staan. Jij staat dan ook open voor andere overtuigingen en gebruiken;

 • Je vindt de kwaliteit van goede zorg belangrijk;
 • Je denkt in mogelijkheden: als jij een probleem ziet zoek je naar oplossingen. 

 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige / persoonlijk begeleider zorg je dat bewoners prettig en zelfstandig verblijf hebben. Dit doe je onder andere door: 

 • veranderingen in de gezondheid jouw bewoners op tijd op te merken en hierop adequaat te reageren.
 • rapporteren in het elektronisch cliëntendossier.
 • een herkenbaar gezicht en aanspreekpunt te zijn voor jouw bewoners, naasten en alle betrokken disciplines. Je betrekt familieleden en anderen bij het leven van bewoners. 
 • oplossingsgericht mee te denken over het verbeteren van het beleid binnen jouw locatie.  
 • een voorbeeld te zijn voor jouw team en medewerkers te coachen op de kwaliteit van hun werkzaamheden.

 

Enthousiast?

Word jij net zo enthousiast als wij over deze nieuwe zorglocatie? Solliciteer dan direct online! Kom je liever eerst wat meer te weten over de locatie of de functie-inhoud? Neem dan contact op met de teammanager Leyla Vonk via 06-28505682 of lvonk@cordaan.nl.


 Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature