Omschrijving

Voor onze mooie zorglocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar gediplomeerd verpleegkundigen! Kom meedenken over het verbeteren van ons beleid en zorg binnen jouw toekomstige locatie. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren zijn bespreekbaar) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2492,- en max. €3.362,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4/5) en bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent het gewend om flexibele diensten te draaien;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Verpleegkundigen die graag op onze somatiek afdeling werken zijn van harte welkom op de volgende locaties in Amsterdam:

Noord
De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.


Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. waar aandacht is voor de Joodse identiteit. Het gemotiveerde team geeft de bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en de medewerkers zorg jij voor een zorgeloze oude dag van de bewoners. En met elkaar zorgen we voor een fijne werkplek. Wij zoeken jou als jij de uitdaging met ons aangaat de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

d'Oude Raai
De afdelingen van woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof maar gaan in januari 2021 weer terug naar d´Oude raai. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en als verpleegkundige zal je dus meeverhuizen naar deze mooie, gerenoveerde locatie.

De Buitenhof

De Buitenhof is een groot, modern en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam-Zuid, tegenover het Amstelpark. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van (openbaar) vervoer. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan!
De Somatiek afdeling is een levende afdeling waar 'samen met en van elkaar leren' centraal staat. Ben jij een leergierige verpleegkundige, wil jij graag persoonlijk begeleiderschap oppakken en ben je voor 32 uur per week beschikbaar (dag-, avond- en weekenddiensten)? Dan horen wij graag van jou!


West


Ottho Heldringstraat
De Otto Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw-West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

De Boeg
Woonzorgcentrum de Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct online! We vinden het interessant om je cv te bekijken en een brief om jou alvast beter te leren kennen lezen we graag. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Oost/Zuidoost: Emilie Engel via eengel@cordaan.nl of 06-18734007
Zuid: Esther Elfering via eelfering@cordaan.nl of 06-11714526
Noord/West: Chantal Vingerling via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.


Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.
Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature