Verpleegkundige - Somatiek

Omschrijving

Voor onze mooie zorglocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar gediplomeerd verpleegkundigen! Kom meedenken over het verbeteren van ons beleid en zorg binnen jouw toekomstige locatie. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet.

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren zijn uiteraard bespreekbaar) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan;
 • Ontwikkelingsmogelijkheden.

Wie ben jij?

 • In het bezit van een diploma verpleegkunde (niveau 4/5) en bent BIG-geregistreerd;
 • Je bent het gewend om flexibele diensten te draaien;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Verpleegkundigen die graag op onze somatiek afdeling werken zijn van harte welkom op de volgende locaties.

Noord

De Die
Verpleeghuis De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum.

Oost

De Kastanjehof
De Kastanjehof is een klein woonzorgcentrum in de Amsterdamse Oosterparkbuurt. De Kastanjehof heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Een werkplek waar nooit een dag hetzelfde zal zijn. Op de 1ste etage wonen 25 bewoners met een somatisch en/of psychogeriatrische indicatie.

Berkenstede
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid. Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens. De afdeling genaamd Bloementoren heeft 2 afdelingen langdurig verblijf, somatiek en ELV cognitief.

Eben Haëzer
Het onlangs gerenoveerde Eben Haëzer is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost en is al meer dan 35 jaar een begrip. Het bestaat uit 123 appartement met eigen sanitair. Als gevolg van een interne verhuizing kunnen de bestaande WLZ-afdelingen uitbreiden. In november en december aanstaande zullen er 12 plekken somatiek en 12 plekken PG worden gerealiseerd op de 3e en 4e etage. Voor deze nieuwe afdelingen zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers die bij een bijdrage willen leveren aan de kwaliteit van de zorg en een zinvolle dag. Gastvrijheid staat in Eben Haëzer hoog in het vaandel. Wil jij meehelpen aan het vormen van een nieuw team, onze bewoners vanaf het begin welkom heten en kijk je er naar uit om samen er iets moois van te maken? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Nieuwsgierig? Je kunt altijd een paar uurtjes met ons meelopen om te kijken of er een klik is.

Zuid

Beth Shalom
Beth Shalom is een multifunctioneel en karakteristiek zorgcentrum in Amsterdam Buitenveldert. waar aandacht is voor de Joodse identiteit. Het gemotiveerde team geeft de bewoners naast professionele zorg ook warme persoonlijke aandacht. Samen met familie en de medewerkers zorg jij voor een zorgeloze oude dag van de bewoners. En met elkaar zorgen we voor een fijne werkplek. Wij zoeken jou als jij de uitdaging met ons aangaat de kwaliteit van zorg naar een nog hoger niveau te tillen.

d'Oude Raai/ Riekerhof
De afdelingen van woonzorgcentrum d'Oude Raai zijn tijdelijk verhuisd naar de Riekerhof maar gaan in januari 2021 weer terug naar d´Oude raai. Riekerhof is een woon- zorgcentrum in Amsterdam Nieuw-West. Het is een gecombineerd huis waar zorg geboden wordt én buurtbewoners welkom zijn. d'Oude Raai wordt op dit moment gerenoveerd en als verpleegkundige zal je dus meeverhuizen naar deze mooie, gerenoveerde locatie.

De Buitenhof

De Buitenhof is een groot, modern en sfeervol woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam-Zuid, tegenover het Amstelpark. Wij zijn goed bereikbaar met elke vorm van (openbaar) vervoer. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. De Buitenhof behaalde dit jaar dan ook de maximale score van 5 sterren bij certificering voor het programma Gastvrijheid binnen Cordaan!
De Somatiek afdeling is een levende afdeling waar 'samen met en van elkaar leren' centraal staat. Ben jij een leergierige verpleegkundige, wil jij graag persoonlijk begeleiderschap oppakken en ben je voor 32 uur per week beschikbaar (dag-, avond- en weekenddiensten)? Dan horen wij graag van jou!

West

Ottho Heldringstraat
De Otto Heldringstraat is een kleinschalige woonlocatie in een gemengde wijk in Nieuw-West. Zowel het team als de cliënten zijn een afspiegeling van de Amsterdamse Wijk. We hebben woongroepen voor ouderen met dementie, met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en met chronische ziekten waarvoor intensieve zorg nodig is.

Hof van Sloten
In een rustige buurt in Nieuw-West tegenover de hoofdingang van het MC Slotervaart staat het onlangs gerenoveerde woon- en zorgcentrum Hof van Sloten. In dit huis staat samen leren hoog in het vaandel: wij leren graag met en van elkaar.

De Boeg
Woonzorgcentrum de Boeg ligt dichtbij het levendige Bos & Lommerplein in een multiculturele wijk. Wij staan in goede verbinding met onze omgeving en met de familieleden van onze bewoners. Gastvrijheid en de zelfstandigheid van onze bewoners staan hoog in het vaandel.

Enthousiast?
En herken jij jezelf in dit profiel? Reageer dan direct online! We vinden het interessant om je cv te bekijken en een brief om jou alvast beter te leren kennen lezen we graag. Algemene vragen? Bel of app naar een van onze recruiters:

Noord/West: Masih Wakil via 06-34165942
Oost: Emilie Engel via 06-18734007
Zuid: Esther Elfering via 06-11714526

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature