Verpleegkundige VGZ

Omschrijving

Op locatie Nieuw Sloten (Nieuw-West, gemeente Amsterdam) start binnenkort een compleet nieuw zorg team. Wij zijn op zoek naar meerdere een persoonlijk begeleiders & Verpleegkundige die graag meebouwen en -denken aan een nieuwe MVB afdeling. Wordt dit jouw kans jezelf opnieuw op de kaart te zetten in de gehandicaptenzorg?


Waar ga je werken?

Nieuw Sloten ligt in Slotermeer (Nieuw-West, gemeente Amsterdam) en is een woonlocatie voor verblijf met behandeling. Hier wonen ouderen met een verstandelijke beperking. Er wordt op deze locatie ook dagbesteding gegeven. Op de nieuwe afdeling komen 5 cliënten te wonen met een licht tot matige verstandelijke beperking. Deze bewoners leven iets zelfstandiger dan de andere cliënten op de locatie, maar ook hier is er sprake van duale problematiek, autisme of psychische stoornissen. Er is sprake van zorgzwaarte ZZP 6-7. Naast de uitvoerende ADL werkzaamheden, is het begeleiden van de interactie tussen cliënten een belangrijk onderdeel van het werk. Voor meer informatie over deze locatie, kijk hier.


Meer weten over de functie & de locatie? Woensdag 28 augustus is er een informatiemiddag van 18:00-20:00. 

Klik hier om je aan te melden. 


Als Verpleegkundige (mbo 4 of hbo diploma Verpleegkunde), heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. 


Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent een gediplomeerd mbo 4 of hbo verpleegkundige.
 • Ervaring in de VGZ, of met MVB en ouderen is mooi meegenomen.
 • Je draagt graag je steentje bij aan het opbouwen van een nieuw team en je vindt het ook leuk om hier initiatief in te nemen.
 • Je bent goed in het opbouwen van banden met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van.
 • Je ziet jezelf in de rol van coach
 • Je bent parttime beschikbaar voor 24-28 uur per week. Je bent flexibel inzetbaar (weekenden, onregelmatige diensten, slaapdiensten).

Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Als hbo Verpleegkundige: salaris conform CAO Gehandicaptenzorg in FWG 45  (min. €2.016,- en max. €3.084,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.)
 • Ben je mbo verpleegkundige? Dan wordt je ingeschaald in FWG 40 (min. €1.898,- en max. €2.807,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.) Bij goed functioneren stroom je door naar schaal 45. 
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Wij stimuleren onderwijs en persoonlijke groei.
  Zo is er bij Cordaan alle mogelijkheid om verder te groeien of om een overstap te maken naar bijvoorbeeld de ouderenzorg.Enthousiast?   

Mooi! Je kunt hier direct online solliciteren. Wij zijn erg benieuwd naar jou. Laat je CV en motivatie achter en dan bellen wij jou. Meer informatie? Neem contact op met:


- Marieke Hordijk (recruiter) via T. 06 2835 6372 

- Mereshi Kana (recruiter) via T. 06 1857 7578

- Michelle van Hien (persoonlijk begeleider) via T. 06 1178 1609


Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.