Verpleegkundige VGZ - ANW Hoofd

Omschrijving

In het kader van triage en verpleegkundig handelen richt Cordaan een nieuw team op met verpleegkundigen voor ANW-tijden (avond-nacht-weekend) binnen de verstandelijk gehandicaptenzorg. Dit komt voor jou perfect uit, want jij krijgt energie in de avond en vindt het juist prettig om in het weekend te werken. Naast een uitdagende plek binnen het team van praktijkverpleegkundigen van de medische dienst VG, heeft Cordaan nog veel meer te bieden: Zo is er een ruim scholingsaanbod aan cursussen via ons eigen leerportaal verzorgd door de Cordaan Academie en is er tijdens de werkbare uren een auto tot jouw beschikking.

 

Wil jij bijdragen aan een prettig wonen voor mensen met een verstandelijke beperking door de juiste zorg te verlenen? Solliciteer direct!

 

Jouw plek binnen Cordaan

Jouw plek als verpleegkundige binnen de VG is heel divers en afhankelijk van de zorgvraag op dat moment. Op de locaties waar jij komt te werken wonen er namelijk cliënten van verschillende leeftijden met een verstandelijke beperking. Je komt te werken op de grotere en kleinere woonlocaties van Cordaan door heel Amsterdam. Gaasperdam wordt hierbij jouw standplaats.

 

Door een toename van verpleegkundige zorg bieden wij volop scholing op maat aan voor verpleegkundigen. Denk hierbij aan klinisch redeneren, verzorgd door de VU academie, scholing op het gebied van sondezorg (klopt dit? verzorgt door het AMC en EHBO specifiek voor de EMB. Verder kun je deelnemen aan diverse andere trainingen zoals LACCS, de driehoek, BHV scholing, leerling begeleiding en BOPZ. Tot slot is er ook de opleidingsmogelijkheid tot praktijkverpleegkundige.

Vereisten

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een verpleegkundige opleiding (Verpleegkundige niveau 4 of HBO-V).
  • Je bent beschikbaar in de avond en in het weekend.
  • Je hebt een hart voor de verstandelijk gehandicaptenzorg en bij voorkeur werkervaring binnen deze sector. 
  • Je toont inlevingsvermogen, kunt goed luisteren en hebt respect voor de bewoners.
  • Je beschikt over een autorijbewijs. 

Wat krijg je van ons?

  • Wij bieden je een prettige werkomgeving waarbij je samenwerkt met drie collega’s praktijkverpleegkundigen, AVG's, huisartsen, secretaresses, paramedische collega's en gedragsdeskundigen. 
  • Een jaarcontract voor 24-32 uur per week voor met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris in schaal FWG 50 van de cao gehandicaptenzorg.
  • Cordaan kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een uitstekende pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een goede reiskostenvergoeding en een fietsenplan.

Enthousiast?

Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij uw cv een uitgebreide motivatie. Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Inge Piels tel. 020-6306114. 

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.