Verpleegkundige V&V in de Kastanjehof

Omschrijving

 

Vanwege de complexiteit van zorg zijn wij op zoek naar een verpleegkundige niveau 4. Heb jij een zorghart, een goede dosis humor en ga jij professioneel te werk? Voor de Kastanjehof in Amsterdam Oost zoeken wij een collega die met een frisse blik ons team kan versterken.
 

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige heb je de regie over de zorg en ben je een herkenbaar gezicht en contactpersoon voor je cliënten. Je houdt rekening met de individuele wensen en beoordeelt met jouw deskundigheid welke zorg nodig is. Je beoordeelt veranderingen in de gezondheidssituaties van cliënten en handelt tijdig en adequaat, waar nodig overleg je met de dienstdoende arts. 

 

Waar ga je werken?

De Kastanjehof is een klein woonzorgcentrum in de Amsterdamse Oosterparkbuurt. De Kastanjehof is een uitzonderlijk huis om twee redenen: het heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De andere reden die de Kastanjehof uniek maakt, is dat er ook ouderen wonen met een verstandelijke beperking. Het maakt de Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuisvoelen onder hetzelfde dak. Een werkplek waar nooit een dag hetzelfde zal zijn. Op de 1ste etage wonen 25 bewoners met een somatisch en/of psychogeriatrische indicatie. Door de toenemende zorgzwaarte zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige niv. 4.

 

 

Vereisten

Wie ben je?

Als verpleegkundige voor deze functie is het belangrijk dat je veel ballen in de lucht kan houden, prioriteiten kan stellen en keuzes kan maken. Je bent stressbestendig, kan goed tegen afleiding en je kan overzicht bewaken gedurende je shift.

  • Je bent BIG geregistreerd verpleegkundige (niveau 4)
  • Je bent in staat om hulpverlening te organiseren en regisseren
  • Je staat stevig in je schoenen, bent ondernemend, flexibel en inventief
  • Hebt affiniteit met de ouderenzorg

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij: 

  • Een jaarcontract (28 tot 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband.
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 45 min. €2.338 en max. €3.153,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
  • Uitstekende pensioenregeling.
  • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Enthousiast?

Zoek jij een prettige werkomgeving, fijne collega’s en voldoe jij aan beschreven profiel, aarzel dan niet en solliciteer! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tilja van der Haag (teammanager) via 06-18407729. Herken je jezelf in dit profiel? Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij bij jouw CV en korte motivatie.

 

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.