Verpleegkundige – Wijkkliniek

Omschrijving

Sinds juni 2018 is de eerste Wijkkliniek voor Acute ouderenzorg van Nederland open. De Wijkkliniek is een samenwerking tussen het AMC en Cordaan en bevindt zich in de vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuidoost. Ben jij ondernemend en creatief en heb je zin om met je collega's vorm te geven aan deze nieuwe locatie van Cordaan? Denk je graag mee aan hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen? Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan de beste uitkomsten, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken!

Nieuwsgierig geworden?
Een informele kennismaking of een bezoek aan de Wijkkliniek behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

 • We bieden je een jaarcontract (vanaf 24-28u tot aan 36u per week) met uitzicht op verlenging;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT, in FWG 45. Min. € 2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand o.b.v. 36u
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.


Wijkkliniek & Cordaan
In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Vanaf het moment van opname werk je intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van o.a. de geriater, verpleegkundig specialisten en paramedici. Naast de medische behandeling zijn het behoud van fysiek functioneren tijdens opname en een veilige terugkeer naar huis belangrijke aspecten waar je aan werkt.
Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Voor heel Eben Haëzer geldt dat de cliënt en mantelzorger centraal staan middels shared decision making. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Deze persoonlijke benadering bevordert kwaliteit van leven en zelfstandig functioneren.

Vereisten

Jij & Cordaan
Je bent mbo gediplomeerd verpleegkundige, je bent BIG geregistreerd en je kan alle diensten draaien (dus ook 's nachts). Je hebt minimaal één jaar ervaring en ziekenhuis ervaring is een pre.

 • Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele patiënten.
 • Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg.
 • Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen.
 •  Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg. 

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen 06-38313656 en vragen naar Frits Stricker (teammanager Wijkkliniek). Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature