Omschrijving

Sinds juni 2018 is de eerste Wijkkliniek voor Acute ouderenzorg van Nederland open. De Wijkkliniek is een samenwerking tussen het AMC en Cordaan en bevindt zich in de vernieuwde locatie Eben Haëzer te Amsterdam Zuidoost. Denk je graag mee aan hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen? Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan de beste uitkomsten, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie? Dan ben jij de mbo of hbo verpleegkundige die we zoeken!

Nieuwsgierig geworden?
Een informele kennismaking of een bezoek aan de Wijkkliniek behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

 • We bieden je een jaarcontract (vanaf 24-28u tot aan 36u per week) met uitzicht op verlenging;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT
  Mbo verpleegkundige in FWG 45 min. € 2.419,- en max. €3.264,- bruto per maand o.b.v. 36u
  Hbo verpleegkundige in FWG 50 min. €2.554,- en max. €3.707,- bruto per maand o.b.v. 36u
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wijkkliniek & Cordaan
In de Wijkkliniek bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen. Vanaf het moment van opname werk je intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van o.a. de geriater, verpleegkundig specialisten en paramedici. Naast de medische behandeling zijn het behoud van fysiek functioneren tijdens opname en een veilige terugkeer naar huis belangrijke aspecten waar je aan werkt.
Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg. We werken evidence-based en dus verbeteren we ons handelen continu op basis van ervaringen en uitkomsten van onze zorg. Voor heel Eben Haëzer geldt dat de cliënt en mantelzorger centraal staan middels shared decision making. We werken met persoonlijke doelstellingen en bieden de mogelijkheid voor familieparticipatie. Deze persoonlijke benadering bevordert kwaliteit van leven en zelfstandig functioneren.

Proeftuinen
In allerlei regio´s in Nederland wordt er gewerkt aan de vernieuwing van de (acute) zorg voor ouderen. Diverse regio´s zijn al op werkbezoek geweest bij de Wijkkliniek! Als vervolgstap is er een landelijk leernetwerk Wijkkliniek Acute Ouderenzorg opgezet. Het leernetwerk bestaat uit een aantal regionale proeftuinen, waaronder de Wijkkliniek. Het doel is om kennis en ervaringen te delen, het leernetwerk faciliteert kennisontwikkeling en samenwerkingen tussen de proeftuinen. Onder andere door het organiseren van themabijeenkomsten voor betrokken zorgprofessionals, managers en bestuurders. Op deze wijze creëren we vanuit het leernetwerk gezamenlijk de voorwaarden voor opschaling van de Wijkkliniek door heel Nederland!

Vereisten

Jij & Cordaan
Je bent mbo of hbo gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Je hebt minimaal één jaar ervaring en ziekenhuis ervaring is een pre (maar geen harde eis).

 • Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele patiënten.
 • Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg.
 • Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen.
 •  Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg.
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg. 

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen 06-38313656 en vragen naar Frits Stricker (manager Wijkkliniek).

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature