Omschrijving

Denk je graag mee aan hoe wij een meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen? Voel jij je aangesproken door onze kernwaarden: werken aan de beste uitkomsten, samenwerken in de keten, evidence-based handelen, ontwikkeling en innovatie? Dan ben jij de mbo of hbo verpleegkundige die we zoeken!


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn.

 • We bieden je een jaarcontract (minimaal 24 uur per week) met uitzicht op verlenging;
 • Je functie wordt beloond volgens de CAO VVT:
 • Mbo verpleegkundige in FWG 45 min €3.097 en max. €3.754 bruto per maand  o.b.v. 36 uur p.w.
  Hbo verpleegkundige in FWG 50 min. €3.177 en max. €4.264 bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Waar ga je werken en wat ga je doen?
In de WijkKliniek in Amsterdam Zuidoost bieden we multidisciplinaire ziekenhuiszorg aan acuut opgenomen kwetsbare ouderen ​in samenwerking met het Amsterdam UMC en andere ziekenhuizen in groot-Amsterdam. ​Vanaf het moment van opname werk je als verpleegkundige intensief samen in een enthousiast, multidisciplinair team van o.a. de geriaters van het Amsterdam UMC, verpleegkundige specialisten en paramedici.

​De zorgvraag van onze patiënten is hoogcomplex. Er is bij onze patiënten sprake van een acute somatische opnamediagnose, zoals hartfalen, ontregelde diabetes of een pneumonie. Patiënten worden vanaf de spoedeisende hulp naar de WijkKliniek gebracht. Onze patiënten hebben bijvoorbeeld intraveneuze medicatie nodig. Daarnaast is er vaak sprake van functionele beperkingen, zoals ADL-afhankelijkheid. Ook zijn onze patiënten regelmatig bekend met psychische problematiek en beperkingen in het sociale netwerk. Dit maakt de zorg voor onze patiënten divers, complex en uitdagend. Patiënten kunnen rekenen op de beste expertise op het gebied van acute ouderenzorg.

Hierbij een indruk van de WijkKliniek:

Vereisten

Wie ben jij?
Je bent mbo of hbo gediplomeerd verpleegkundige en je bent BIG geregistreerd. Minimaal één jaar ervaring en/of ziekenhuis ervaring is een pre. Verder:

 • Je bent flexibel beschikbaar en kunt alle diensten werken: zowel dag, avond als soms een nacht;
 • Je plant, coördineert en evalueert verpleegkundige zorg aan individuele patiënten;
 • Je bent actief in het vroegtijdig signaleren van mogelijke problemen in de zorg;
 • Je denkt mee met hoe wij meerwaarde kunnen zijn voor onze ouderen;
 • Je helpt bij het bewaken en verbeteren van de kwaliteit van zorg;
 • Je wilt je graag blijven ontwikkelen en bijscholingen volgen. Je staat open voor het coachen en begeleiden van nieuwe medewerkers en stagiaires en enthousiasmeert hen voor de acute ouderenzorg.

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij een CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Vragen? Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503. Nieuwsgierig geworden? Een informele kennismaking of een bezoek aan de Wijkkliniek behoort ook tot de mogelijkheden. De sluitingsdatum voor deze vacature is 28 november.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature