Verpleegkundige - Zorgintensief

Omschrijving

Wij zoeken een slimme en enthousiaste verpleegkundige voor de afdeling zorgintensief binnen Eben Haëzer. Je kunt en mag bij ons veel leren omdat er veel specifieke voorbehouden en verpleegtechnische handelingen zijn waaronder het omgaan met beademingsapparatuur. Het is een kleine afdeling die nauw met elkaar samenwerkt. Ben je verpleegkundige die niet bang is voor een uitdaging, die wil helpen bouwen aan een afdeling en die bereid is door te leren, laat het ons dan snel weten. Je loopt altijd eerst een keertje mee of het tussen ons klikt. Ook als je nog in opleiding bent en op zoek bent naar een plek kun je contact met ons opnemen!


Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (uren in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, FWG 40 of 45, min. €2.419 en max. €3.264,- bruto per maand o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde opleiding verpleegkunde. Of je bent in opleiding en je aan het oriënteren op een nieuwe plek;
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent in bezit van de bekwaamheidsverklaring van het Centrum voor Thuis Beademen (CTB) Utrecht of bent bereid deze alsnog te halen. 
 • Je bent goed in het opbouwen van een band met jouw cliënten en wordt hier zelf ook blij van;
 • Je staat sterk in je schoenen, bent relativerend, flexibel en inventief;
 • Je gaat doel- en resultaatgericht te werk.

Vereisten

Waar ga je werken?
Eben Haëzer is een modern woon-zorg centrum in Amsterdam Zuid-Oost. De dynamiek binnen Eben Haëzer wordt voor een groot deel bepaald door het feit dat we met veel verschillende doelgroepen werken. We bieden langdurige zorg in het wonen voor ouderen en mensen met een psychiatrische aandoening. Maar ook bieden we herstelgerichte zorg op de revalidatie afdeling en in de wijkkliniek.

Eén van de afdelingen in de langdurige zorg is de afdeling zorgintensief. Daar verblijven deels mensen die als gevolg van niet aangeboren hersenletsel zorg- en ondersteuning nodig hebben bij. Een klein deel van de mensen is niet meer bij bewustzijn en allen hebben langdurige, intensieve 24 uurs zorg nodig en alles wat daarmee samenhangt.

We zoeken collega’s voor de intensieve somatische afdeling (unit A en B). Het is een afdeling voor onder meer beademingsondersteuning en is meer complex. Er wonen bewoners die hersenletsel hebben opgelopen na bijvoorbeeld een trauma, bloeding en hartfalen. Maar ook bewoners met een dwarslaesie of ALS. Bewoners worden doorverwezen vanuit het ziekenhuis, revalidatiecentrum of vanuit een ander verpleeghuis. De beademingsondersteuning wordt begeleid door het Centrum voor Thuisbeademing in Utrecht. Voor deze afdeling is het noodzakelijk dat iedere medewerker de bekwaamheidsverklaring van het Centrum voor thuis Beademen Utrecht heeft behaald. De gedelegeerde toetser van de afdeling neemt de toetsen op de afdeling af en zodra medewerker bekwaam is krijgt men een certificaat. Cordaan faciliteert en betaald dit volledig!

Enthousiast?

Solliciteer dan direct online! Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Monique Mestebeld (teammanager) via 06-18582637. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature