Omschrijving

Ben jij verpleegkundige/persoonlijk begeleider en wil je graag in Diemen werken? Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid en zoekt een verpleegkundige/persoonlijk begeleider niveau 4. Het is een groot complex huis met een diversiteit van zorg en hulpvragen. Berkenstede behoort ook bij een van de vier grote Cordaan locaties tot Leerhuis. Op deze locaties wordt extra geïnvesteerd in het leerwerkklimaat door middel van extra (zorg) formatie, begeleiding en onderwijskundige capaciteit. De Bomentoren is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Je komt te werken in een groot team met verschillende culturen, functies niveaus en leeftijden, kortom genoeg redenen om bij ons te solliciteren als verpleegkundige!

Wat krijg je van ons?
Wij bieden verpleegkundige de mogelijkheid om door te groeien in een leuk team met gemotiveerde collega’s. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarin er voldoende ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Daarnaast krijg je:

 • Een jaarcontract (28 tot 32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT, verpleegkundige/persoonlijk begeleider in FWG 45 min. €2.419 en max. €3.264,- bruto per maand o.b.v. 36 uur;
 • Uitstekende pensioenregeling;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen;
 • Leuke bonusregeling bij het aandragen van je nieuwe collega´s;
 • Scholingsmogelijkheden;
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.

Wie ben jij?
Ben jij al verpleegkundige en ben jij graag een voorbeeld voor jouw team, coach jij graag je collega´s op de kwaliteit van hun werkzaamheden? Coördineer je graag werkprocessen om de zorg te optimaliseren? Denk je graag oplossingsgericht mee? Laat dan snel wat van je horen! Als je van variatie houd, goed uit de voeten kunt met verantwoordelijkheid en zelfstandigheid dan is de functie van verpleegkundige/persoonlijk begeleider een zeer leuke uitdaging. Verder ben je:

 •  BIG-geregistreerd verpleegkundige mbo niveau 4;
 • Ga je graag parttime of fulltime aan de slag;
 • Werk je graag met ouderen en specifiek met de doelgroep PG of somatiek;
 • Heb je sterke coachende vaardigheden;
 • Kan je je uitstekend inleven, ben je goed in het opbouwen van banden met jouw bewoners en wordt je hier natuurlijk zelf ook blij van;
 • Heb je een positieve instelling denk je graag mee.

Vereisten

Waar ga je werken?
De afdeling de Bomentoren in Berkenstede is een toren van 8 etages waar 84 bewoners wonen. Er wordt zorg verleend aan een grote groep bewoners met verschillende hulpvragen. Denk aan dementieel beeld (5VV) zonder Artikel 21 (bopz), verzorgingshuis bewoner (4VV) en verpleeghuiszorg (6VV). De bewoners wonen in grote appartementen, geschikt voor min of meer zelfstandig wonen maar ook om zware zorg te verlenen. Momenteel is de afdeling in transitie, van zzp zonder behandeling naar met behandeling en wordt steeds meer vormgegeven op verpleeghuiszorg. Een interessante ontwikkeling voor je deskundigheidsvordering. Je komt te werken in een groot team +/-38 personen, verschillende culturen, functie niveaus, en leeftijden.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel als verpleegkundige/persoonlijk begeleider? Solliciteer direct online! Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Algemene vragen? Bel of app naar Emilie Engel via 06-18734007.
Voor inhoudelijke vragen kan je terecht bij Jeroen Koning (teammanager Bomentoren) via 06-34455788. Direct na je sollicitatie ontvang je van ons een bevestiging per mail. Niet gekregen? Check voor de zekerheid nog even je ongewenste postvak.

Sollicitatieprocedure
Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure.

In verband met het Coronavirus neemt ook Cordaan maatregelen om kwetsbare cliënten en het zorgpersoneel zoveel mogelijk te beschermen. Dit kan invloed hebben op (de snelheid van) onze sollicitatieprocedure. Desondanks kijken we wel naar je online sollicitatie uit. Kijk voor meer informatie omtrent het coronavirus op www.cordaan.nl/coronavirus-

Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature