Vervoersbegeleid(st)er Cordaan Jeugd (west en noord)

Omschrijving

Kinderdiensten Centrum (KDC) de Schuit, Zorgonderwijsgroep (ZOG) Alphons Laudy SO ( Cordaan Jeugd) en Specialistische Kinderopvang (SKO) de Haven zoeken per direct flexibele vervoersbegeleiders. Met een klein contract ben je flexibel inzetbaar voor ziekte of vakantievervanging in de omgeving van Amsterdam West en/of Amsterdam Noord.


Ben jij lief en geduldig met kinderen en ben je op zoek naar een leuke bijbaan naast je studie of gezin? Solliciteer dan nu en help onze kinderen veilig thuis te komen!

 

De baan

Wij hebben vervoersbegeleid(st)ers in de bus nodig die:

 • De kinderen in de bus kan tillen/helpen.
 • De kinderen kunnen opvrolijken als ze verdrietig zijn.
 • Ervoor zorgen dat de kinderen veilig en gezellig op school en weer naar huis komen.

 

Wie ben jij?

Jij houdt van kinderen. Je snapt dat elk kind anders is. Je hebt heel veel geduld. Je wilt kinderen met een verstandelijke beperking graag helpen. Je hebt geen last van wagenziekte. Je bent altijd vriendelijk naar andere mensen.

 

Wie zijn wij?

Cordaan zorgt voor heel veel mensen in de stad. Op het KDC, de ZOG en SKO zitten kinderen met een verstandelijke beperking en of een ontwikkelingsachterstand. KDC de Schuit en ZOG Laudy SO zitten in Amsterdam West en in deze omgeving wonen ook onze kinderen. SKO de Haven is gehuisvest in Amsterdam Noord, kinderen komen uit de hele stad. Wij vinden dat een kind zich veilig en prettig moet voelen. Pas dan kan een kind zo goed mogelijk groeien.

 

Hoe ziet een werkdag er uit?

 • In de ochtend stap je vanaf je lokatie rond 7.00/7.15 uur in het busje. Samen met de chauffeur haal je ongeveer zes kinderen op. Om 8.30 kom je aan bij een KDC/ZOG/SKO en breng je de kinderen naar hun groep toe.
 • Om 14.15/14.45 uur ben je weer op de lokatie aanwezig. De kinderen komen om 14.30/15.00 uur naar buiten en dan help je ze in de busjes. Vervolgens ga je mee de bus in om de kinderen thuis te brengen.
 • Onderweg let je goed op of de kinderen nog veilig in hun gordel zitten en of ze nog lief zijn voor elkaar. Als een kind onrustig is kun jij hem/haar helpen door bijvoorbeeld een liedje te zingen of af te leiden met een speeltje.

 

Vereisten

Wie ben jij?

Je hoeft geen opleiding of diploma te hebben, wel een groot hart! Je kan goed op tijd komen. Je vindt het leuk om wat meer over deze kinderen te weten te komen, zodat je ze zo goed mogelijk kunt helpen.

 

Wat bieden wij?

 • We bieden je in ieder geval veel mooie momenten met de kinderen! Je bent belangrijk voor de kinderen en hun ouders.
 • Het betreft een flexibel dienstverband van minimaal 3 uur per week, dit kan maximaal 15 uur worden
 • Als je alleen de ochtenden of de middagen wilt werken, kunnen we het daar ook over hebben.
 • Het salaris en inschaling is conform CAO Gehandicaptenzorg. Deze functie is ingedeeld in FWG 15: min. €1.548 en max. €2.142 per maand bij een dienstverband van 36 uur per week.
 • Cordaan kent ook prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, een eindejaarsuitkering, scholingsmogelijkheden, een reiskostenvergoeding conform CAO en een fietsenplan.
 • We werken vanuit de kernwaarden van Cordaan VGZ, kleurrijk, vol lef, liefdevol, vakmensen en verbindend.

 

Enthousiast?

Lijkt je dit leuk of heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze teammanager Marieke Heinsman. T. 06 46 425 119 of mail naar mheinsman@cordaan.nl.

 


reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature