Omschrijving

Ben jij die verzorgende IG die de cliënt ziet voor wie hij of zij is? Vind jij het totale welzijn van de cliënt van belang? Dan pas jij bij Cordaan! Wellicht denk je aan het maken van een overstap omdat je toe bent aan iets nieuws, maak je graag een switch naar een andere doelgroep of ben je net afgestudeerd en opzoek naar een baan. Wij denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden. Het belangrijkste is namelijk dat jij plezier hebt in je werk. 

Geïnteresseerd? Wij maken het jou gemakkelijk: Bij Cordaan draaien we de sollicitatieprocedure om: wij kijken naar jouw talenten, jouw wensen en jouw profiel om de beste match te maken met onze vacatures. Lees snel verder hoe je in contact komt met ons recruitment team!


Welke doelgroep past bij jou?

Als verzorgende IG ben je voornamelijk werkzaam in de ouderenzorg. Je richt je op het welzijn, voert ADL taken uit, draagt bij aan medische zorg van de bewoners en staat graag voor ze klaar. Iedereen heeft echter affiniteit met een andere type doelgroep, welke dat is bepaal jij zelf! 

Zie jij jezelf op een groot- of kleinschalige woonlocatie werken binnen de Verpleeghuiszorg? Op een somatische, psychogeriatrische, palliatieve, eerstelijnsverblijf, niet aangeboren hersenletsel of revalidatie afdeling? Cordaan biedt verschillende mogelijkheden op verschillende locaties in alle stadsdelen van Amsterdam! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen.

Werk je liever bij de mensen thuis? Dán is Zorg in de Wijk of Zorgeloos Thuis iets voor jou! Het uitgebreide en afwisselende werkterrein van Zorg in de Wijk nodigt uit tot snel en ondernemend werken, gewoon gezellig bij de mensen thuis. 

Vereisten

Hoe werkt het?
Lange lijsten met vacatures doorlezen, daar wordt niemand vrolijk van. Daarom maken wij het makkelijk voor jou om te solliciteren! Wij vragen je daarom niet om een motivatiebrief. Wat hebben wij wel nodig van jou?

 • Klik op de knop ´Solliciteren´ en vul het vragenformulier in met jouw wensen. Let op: je hoeft geen motivatie in te dienen, dit veld mag je dus overslaan.
 • Onze recruiters maken de best mogelijke matches met onze vacatures en zullen je voorstellen binnen de verschillende teams van Cordaan.
 • Je maakt (digitaal) kennis met een medewerker van een van onze teams.
 • Nieuwsgierig geworden? Dan maak je verder kennis binnen het team en loop je een dagdeel mee om de werksfeer te proeven.
 • Wanneer jij dan nog steeds enthousiast bent, ga je door naar het arbeidsvoorwaardengesprek met jouw toekomstige manager.
 •  Wie weet is binnenkort jou eerst werkdag binnen een van onze leuke teams!

De voordelen van Cordaan

 • Cordaan betaald iedere verzorgende IG in FWG 40!
 • Kies zelf je contract: vaste uren met uitzicht op een vast dienstverband? Of bepaal jij liever zelf je rooster met een flexibel contract? De juiste balans werk-privé staat bij ons centraal.
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris.
 • Heb jij de ambitie om door te groeien? Dan kijken wij graag met je mee naar de ontwikkelmogelijkheden binnen Cordaan!
 • Toch liever werken met een andere doelgroep? Onze recruiters denken graag met je mee hoe je deze switch kan maken.
 • Draag jij als nieuwe collega ook weer een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto op jouw bankrekening!
 • Pech met je fiets? Cordaan vergoed tot €80,- per jaar voor jouw fiets; Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan om voordelig een nieuwe fiets te kopen.
 • Bouw je netwerk uit via de gezellige (netwerk)borrels en evenementen van JongCordaan!

Vragen?
Neem contact op met een van onze recruiters.

Deze vacature is specifiek voor kandidaten met een (bijna) afgerond zorgdiploma op minimaal mbo 3 niveau in de ouderenzorg.
Op zoek naar een stage of een omscholingstraject? Klik dan op de links.

Sollicitatievoorwaarden

 • Wanneer je een sollicitatie indient via deze website, ga je akkoord met de door Cordaan opgestelde privacyverklaring.
 • Het opvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) en het afnemen van een referentie bij de huidige of vorige werkgever zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. Ook het afnemen van een persoonlijkheidstest of assessment kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
 • Cordaan vindt het belangrijk dat de samenstelling van het personeelsbestand op alle niveaus van de organisatie een afspiegeling is van de samenleving van Amsterdam en omgeving. Cordaan maakt geen onderscheid op grond van geslacht, culturele achtergrond, geloofsovertuiging, relationele voorkeur, leeftijd of politieke of maatschappelijke overtuiging.
 • Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.
 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature