Omschrijving

Wil jij dagelijks het verschil maken in het leven van onze bewoners in een hecht team? Hou je daarnaast van een uitdaging en wil je ergens werken waar geen dag hetzelfde is? Je creëert samen met je collega´s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan cliënten met zowel een somatische als chronisch psychiatrische zorgvraag. Wil jij je verder ontwikkelen en ben je een gediplomeerde verzorgende IG? Wij horen graag van je!

Wat ga je doen?
Op de afdeling Merel in het ouderenzorg tehuis De Die in Amsterdam Noord zijn wij opzoek naar een verzorgende IG. Als verzorgende IG maak je het verschil in het dagelijks leven van onze bewoners. Je zorgt natuurlijk voor een fijne, positieve sfeer in huis en je gaat interdisciplinair te werk. De Merel is een afdeling die gespecialiseerde zorg biedt aan mensen met somatische problematiek en ervaren daarnaast ook chronische psychiatrische problemen. Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG met affiniteit voor de psychiatrie en somatiek.

Waar ga je werken?
De Die ligt op loopafstand van station Noord in een rustige wijk, maar toch vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit tehuis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, somatiek palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). Gezamenlijk ben je verantwoordelijk voor de geleverde zorg aan de cliënten, waar zelfstandigheid, eigenheid en welzijn voorop staan. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Verzorgende IG met affiniteit met de doelgroep. 

Vereisten

Wie ben je?

  • Je bent een gediplomeerd verzorgende IG
  • Je bent geïnteresseerd in psychiatrie en vindt het ook een leuke doelgroep.
  • Je bent flexibel inzetbaar en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je bezit goede sociale en communicatieve vaardigheden.
  • Je bent sociaal, proactief en werkt graag in teamverband.

Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband. Andere uren zijn bespreekbaar
  • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €2.068,- en max. €3.060- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
  • Uitstekende pensioenregeling en een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris.
  • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
  • Je komt te werken in een team met diverse ontwikkelmogelijkheden. 

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Voor meer informatie over inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Antoinette van 't End (teammanager) via 06-38068382. Voor vragen over het proces en andere vragen kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (Recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature