Omschrijving

Ben jij die verzorgende IG die de cliënt ziet voor wie hij of zij is? Vind jij het totale welzijn van de cliënt van belang? Dan pas jij bij Cordaan! Wij denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden. Het belangrijkste is namelijk dat jij, als verzorgende IG, plezier hebt in je werk.


De voordelen van Cordaan

  • Cordaan betaald iedere verzorgende IG in FWG 40 (min €2.423,- en max. €3.160,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Samen kijken we naar een passend contract;
  • Eindejaarsuitkering van 8.33% van je bruto jaarsalaris;
  • Bij Cordaan kom je tot bloei! Hiervoor hebben we online leermogelijkheden o.a. via Good Habitz;
  • Draag jij een nieuwe collega aan? Dan ontvang jij maar liefst €250,- netto!;
  • Pech met je fiets? Cordaan vergoed fietsreparaties. Niet te repareren? Maak dan gebruik van ons fietsplan;

Welke doelgroep past bij jou?
Zie jij jezelf als verzorgende IG op een groot- of kleinschalige woonlocatie werken binnen de verpleeghuiszorg op een somatische, psychogeriatrische, palliatieve, eerstelijnsverblijf, niet aangeboren hersenletsel of revalidatie afdeling? Dag of nacht/avond diensten? Cordaan biedt verschillende mogelijkheden op verschillende locaties in alle stadsdelen van Amsterdam en omgeving! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen.
Werk je liever bij de mensen thuis? Dán is Zorg in de Wijk of Zorgeloos Thuis iets voor jou! Het uitgebreide en afwisselende werkterrein van Zorg in de Wijk nodigt uit tot snel en ondernemend werken, gewoon gezellig bij de mensen thuis. Iedereen heeft echter affiniteit met een ander type doelgroep, welke dat is bepaal jij zelf!

Vereisten

Hoe werkt het?
Geïnteresseerd? Wij maken het solliciteren jou gemakkelijk: Bij Cordaan draaien we de sollicitatieprocedure om: wij kijken naar jouw talenten, jouw wensen en jouw profiel om de beste match te maken met onze vacatures. Wij vragen je daarom niet om een motivatiebrief. Wat hebben wij wel nodig van jou? Klik op de knop ´Solliciteren´ en wie weet is het binnenkort jou eerst werkdag als verzorgende IG bij Cordaan!

Enthousiast?
Herken je jezelf in dit profiel, solliciteer dan direct online! Graag ontvangen wij je cv en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503 of Esther Elfering via eelfering@cordaan.nl of 06-11714526.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature