Omschrijving

Ben jij die Verzorgende IG die de cliënt ziet voor wie hij of zij is? Vind jij het totale welzijn van de cliënt van belang? Dan pas jij bij Cordaan! Voor onze woonlocaties in alle stadsdelen van Amsterdam zijn wij op zoek naar jou! Wij denken graag met je mee en kijken naar de mogelijkheden. Het belangrijkste is namelijk dat jij, als verzorgende IG, plezier hebt in je werk.


Wat krijg je van ons?

  • Cordaan betaalt iedere verzorgende IG in FWG 40 (min €2.495,- en max. €3.254,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.);
  • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
  • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO VVT;
  • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
  • Een bonus van €250,- bij het aandragen van een collega!
  • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding;

Welke doelgroep past bij  jou?

Zie jij jezelf als Verzorgende IG op een groot- of kleinschalige woonlocatie werken binnen de verpleeghuiszorg op een somatische, psychogeriatrische, palliatieve, eerstelijnsverblijf, niet aangeboren hersenletsel of revalidatie afdeling? Dag of nacht/avond diensten? Cordaan biedt verschillende mogelijkheden op verschillende locaties (https://www.cordaan.nl/wonen-voor-ouderen) in alle stadsdelen van Amsterdam! Er is altijd wel een woonlocatie in jouw buurt waar we je graag verwelkomen.

Vereisten

Hoe werkt het?
Geïnteresseerd? Wij maken het solliciteren jou gemakkelijk: Bij Cordaan draaien we de sollicitatieprocedure om: wij kijken naar jouw talenten, jouw wensen en jouw profiel om de beste match te maken met onze vacatures. Wij vragen je daarom niet om een motivatiebrief. Wat hebben wij wel nodig van jou? Klik op de knop ´Solliciteren´ en wie weet is het binnenkort jou eerst werkdag als verzorgende IG bij Cordaan!

Enthousiast?
Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor verdere informatie over de functie kan je contact opnemen met één van onze recruiters van het domein Ouderenzorg. 

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature