Omschrijving

Ben jij die Verzorgende IG die de cliënt ziet voor wie hij of zij is? Vind jij het totale welzijn van de cliënt van belang? Dan zoeken wij jou! Voor onze ouderenzorg locaties Eben Haezer  en Anton de Kom in Zuidoost, zijn wij per direct op zoek naar een Verzorgende IG voor 24-32 uur per week!


Wat krijg je van ons?

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min €2495,33 en max €3254.43 bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn, collectiviteitskorting op je zorgverzekering en reiskostenvergoeding conform CAO;
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing via o.a. Good Habitz;
 • Een bonus van €250,- netto bij het aandragen van een collega!
 • Een fietsplan en fietsreparatievergoeding.


Wat ga je doen?

Uiteraard ben jij als gediplomeerd Verzorgende IG bekend met de taken die horen bij je functie. Wat wij belangrijk vinden is dat wij als team, elke dag, het verschil kunnen maken in het dagelijks leven van onze bewoners op onze bijzondere locatie. Je creëert met je collega’s een warme woonomgeving en levert optimale zorg aan individuele cliënten. Rekening houden met de individuele wensen van de cliënt vinden wij erg belangrijk, het behouden van zelfstandigheid is altijd ons uitgangspunt.

Naast je taken als verzorgende IG zijn wij ook opzoek naar mensen die het leuk vinden om hun kennis en passie voor de zorg over te dragen aan studenten en stagiaires. Een bijdrage leven aan de toekomst van de zorg dus! Maar ook krijg je zelf alle mogelijkheid om (bij) te leren en je te ontwikkelen. Cordaan is immers een leerbedrijf dat alles inzet om medewerkers tot bloei te laten komen. Uiteraard toon je inlevingsvermogen en deskundigheid als het aankomt op de omgang met familieleden en verwanten van onze bewoners.

Vereisten

Wie ben jij?

 • Je bent in het bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je staat stevig in de schoenen en loopt niet weg voor een uitdaging;
 • Je krijgt energie van het meedenken en samenwerken om een nieuwe afdeling op de zetten.


Waar ga je werken?

Eben Haëzer (https://www.cordaan.nl/locatie/eben-haezer-1) is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum in Amsterdam Zuidoost. Eben Haëzer biedt woonzorg en tijdelijk verblijf voor ouderen en mensen met psychiatrische problematiek. In het levendige restaurant Lokaal 219 op de begane grond zijn bewoners, buurtgenoten, familie en vrienden van harte welkom.

 • Voor onze PG afdeling zoeken wij per direct een Verzorgende IG voor 24 uur;
 • Voor onze Somatiek afdeling zoeken wij per direct een Verzorgende IG voor 24-32 uur.

Anton de Kom (https://www.cordaan.nl/locatie/anton-de-komplein) is een kleinschalige woonlocatie van Cordaan voor mensen met dementie van Surinaamse afkomst of die de Surinaamse leefcultuur omarmen. Anton de Komplein heeft ruimte voor cultuur en levensstijl van de bewoners. We vieren de Surinaamse feestdagen zoals Keti Koti, Srefidentie en in december een Krien Swietie en kijken dagelijks naar de Surinaamse televisie.


Enthousiast?

Solliciteer direct online! Laat je cv en motivatie achter en dan nemen wij contact met jou op. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. 
Voor meer informatie over de inhoud van deze functie en de locatie kun je contact opnemen met Monique Turksma (locatie Eben Haezer en Anton de Kom) of Karin Kraanen (managers Somatiek afdeling) via mturksma@cordaan.nl of kkraannen@cordaan.nl of Frederike de Vries (manager PG afdeling) via frdevries@cordaan.nl. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Esther Elfering (recruiter) via eelfering@cordaan.nl of via 06-11714526.

Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature