Omschrijving

Voor een meerdere ouderenzorg woonlocaties in Amsterdam zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die graag wil werken in de avonden en nachten voor 24- 32 uur per week. 


Wat krijg je van ons?
We bieden je een uitdagende positie binnen een organisatie die de ambitie heeft de beste zorgverlener en zorgwerkgever van Amsterdam te zijn. Daarnaast bieden wij je:

 • Een jaarcontract (24-32 uur per week, uren in overleg) met uitzicht op een vast contract;
 • Salaris conform CAO VVT, verzorgende IG FWG 40 min €2.268,- en max. €3.159,- bruto o.b.v. 36 uur p.w.;
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen en vakantietoeslag van 8% per jaar;
 • Pensioenopbouw via Pensioenfonds Zorg & Welzijn;
 • Gedeeltelijke reiskostenvergoeding;
 • Cordaan heeft een fietsenplan en vergoed tot €80.- per jaar aan fietsreparaties;
 • Een leuke bonus bij het aandragen van een nieuwe collega!
 • Persoonlijke ontwikkeling door gerichte trainingen, cursussen en scholing.

Wie ben je?
Als je een verzorgende IG bent die kennis van somatiek en PG kan combineren en in de nacht wilt werken, ben je zeer welkom! Ben jij iemand die van variatie houdt? De kwaliteit graag hoog wilt houden? Zelfstandig kan werken en cliënten in hun eigen kracht kan zetten? Dan zijn we op zoek naar jouw, verder ben je:

 • In bezit van een diploma verzorgende IG (niveau 3);
 • Je hebt natuurlijk affiniteit met de ouderenzorg;
 • Je hebt een positieve instelling zodat je aan een goede sfeer kunt bijdragen;
 • Je bent ambitieus, deskundig en hebt inlevingsvermogen.

Vereisten

Waar ga je werken?
Anton de Komplein

Aan het Anton de Komplein in Amsterdam Zuidoost staat een kleinschalige woonlocatie van Cordaan voor mensen met dementie van Surinaamse afkomst of die de Surinaamse leefcultuur omarmen. Anton de Komplein heeft twee etages met in totaal 30 appartementen. Ruimte voor cultuur en levensstijl van de bewoners staat centraal.
De avonddiensten zijn van 14:30 tot 23:00 en de nachtdiensten zijn van 23:00 en 07:30. We zoeken iemand voor 32 uur per week.


De Kastanjehof is een kleinschalige woonlocatie in de Amsterdamse Oosterparkbuurt in Amsterdam Oost. Gelegen naast het Oosterpark en aan het mooie Kastanjeplein, op loopafstand van de Dappermarkt. De Kastanjehof is een uitzonderlijk huis om twee redenen: het heeft 'De Salon', een dagverzorgingsproject waar elke dag sociale en culturele activiteiten worden aangeboden voor mensen van alle culturen en nationaliteiten. De andere reden die de Kastanjehof uniek maakt, is dat er ook ouderen wonen met een verstandelijke beperking. Het maakt de Kastanjehof een bruisende, kleurrijke en multiculturele plek waar iedereen zich kan thuis voelen onder hetzelfde dak.
De nacht diensten zijn van 22:45-07:45. We zoeken iemand voor 24 uur per week.


De Die is een grootschalige woonlocatie op loopafstand van station Noord in een rustige wijk en vlakbij een winkelcentrum. Binnen dit huis wordt er gewerkt met verschillende aandachtsgebieden waaronder ook psychiatrie, psychogeriatrie, somatiek, palliatieve zorg en geriatrische revalidatie zorg (GRZ). De Die heeft een hoge ambitie om cliënten een aangename dag te bieden, excellente zorg- en dienstverlening in een gastvrije ambiance. Er is voldoende parkeergelegenheid en een afgesloten fietsenstalling. Bereikbaar met OV en op loopafstand van een winkelcentrum. In deze functie zul je flexibel worden ingezet op de afdelingen psychiatrie, psychogeriatrie, somatiek en palliatieve zorg. Het aantal cliënten waar je mede verantwoordelijk voor bent tijdens je diensten zijn: 42 PG, 42 psychiatrie, 17 somatische, 4 palliatieve en 34 revalidatie cliënten.
De avonddiensten zijn van 14:30 tot 23:00 en de nachtdiensten zijn van 23:00 en 07:30. We zoeken iemand voor 32 uur per week.

Enthousiast?
Herken jij jezelf in dit profiel? Solliciteer direct online! Je kunt in het sollicitatie formulier je voorkeur voor locatie aangeven. Graag ontvangen wij je CV en motivatie. Controleer altijd na het indienen van je sollicitatie of je een bevestiging in je (spam)mailbox ontvangen hebt. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Chantal Vingerling (recruiter) via cvingerling@cordaan.nl of 06 - 28171503.


Sollicitatievoorwaarden
https://werkenbijcordaan.nl/wp-content/uploads/2022/01/Sollicitatievoorwaarden-Cordaan-Recruitment.pdf

reageer op deze vacature
reageer op deze vacature Indeed d7605c81b26861a6697ff4f1a1138498b26d6dc93675c4b8307f1ce9f998a819Meld aan met Indeed

deel deze vacature