Verzorgende IG - Berkenstede

Omschrijving

Voor onze locatie Berkenstede in Diemen zijn wij op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG (28 uur per week) met hart voor de ouderenzorg voor onze woonafdeling: Somatiek en ELV Cognitief.

 

Wat ga je doen?

Als verzorgende (dag, avond en incidenteel nacht) ben je gericht op de dagelijkse wensen en behoeften van de cliënten. Je werkt vanuit een persoonsgerichte benadering, aangezien wij vinden dat iedere cliënt uniek is en iedere cliënt eigen behoeftes heeft. Naast de basiszorg die je uitvoert, zorg je samen met je collega's voor een goede woon- en leefomgeving voor de cliënten. Je signaleert tijdig veranderingen in de gezondheidssituatie van de cliënt en rapporteert deze zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat je bijdrage te leveren aan het zorgplan en het actueel houden van het zorgdossier. Je verricht voorbehouden- en risicovolle handelingen passend bij je functie. In het contact met het netwerk van de cliënten toon je deskundigheid en inlevingsvermogen. 

 

Waar ga je werken?
Berkenstede is een modern woon-, zorg- en dienstencentrum aan de Weespertrekvaart in Diemen-Zuid.

Het is een unieke locatie doordat iedereen samenkomt in de centrale hal. Er worden veelvuldig activiteiten georganiseerd waardoor er wordt ingezet op het welzijn van de mens. De afdeling genaamd Bloementoren heeft 2 afdelingen langdurig verblijf. Hier wordt ingezet op het wonen en de eigen regie van de cliënt, dit staat hoog in het vaandel hoe klein dit soms ook lijkt. Op de afdeling Eerstelijns verblijf wordt erop ingezet dat de cliënten zichzelf weer leren redden, de cliënten verblijven 12 weken op de ELV. Hierna wordt er multidisciplinair bekeken of degene weer naar huis kan.

 

Wie ben jij?

 • Je bent gediplomeerd Verzorgende IG.
 • Je bent enthousiast, integer en hulpvaardig.
 • Je kunt je uitstekend inleven en ook je eigen grenzen goed stellen.
 • Je staat sterk in je schoenen, bent relativerend, flexibel en inventief.
 • Je hebt een positieve instelling en denkt in mogelijkheden.
 • Je hebt ervaring in de ouderenzorg.

 

Vereisten

Wat krijg je van ons?

We bieden je een uitdagende positie, waarbij je je inzet voor de zorg en het welzijn van ouderen die korte of lange tijd zorg of ondersteuning nodig hebben. Daarnaast bieden wij: 

 • Een jaarcontract (28 uur per week) met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Salaris conform CAO VVT in FWG 40 min. €1.940,- en max. €2.870,- bruto p.m. o.b.v. 36 uur p.w.
 • Uitstekende pensioenregeling.
 • Eindejaarsuitkering van 7,4% van het bruto jaarsalaris.
 • Reiskostenvergoeding en fietsenplan.
 • Je ontwikkelt je volgens je eigen wensen. Nu word je verzorgende IG, maar over een jaar volg je misschien een opleiding bij de Cordaan Academie tot persoonlijk begeleider of verpleegkundige? En daarna? Dat bepaal je zelf. Je kunt alle kanten op.

 

Enthousiast?
Solliciteer hier dan direct online! Graag ontvangen wij je Cv en motivatie. Voor meer informatie over de inhoud van deze functie kun je contact opnemen met Marjolijn van der Wal (teammanager) via 06-30330797.  Voor vragen over het sollicitatieproces bel of app naar Emilie Engel (recruiter) via 06-18734007.  

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.